M kao Mama -> RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma (12.3.2009 15:11:31)
|
Evo da se i ja javim, vidim da su neke članice razočaranje, mislim da nema razloga za ljutnju i razočarenje, emisija mora imati nešto što će zagolicati javnost, gledaoce da se jave, šalu mejlove, glasaju na anketno pitanje, nešto slično oko uvjeta u porodilištima, tema je bila, inseminacija bila, ali zato odgoj djece, mama koja šije platnene pelene, odgoj djece po knjigama, tablicama ili ipak kako su nas odgajali, Aleksandar, a i ja lično mislim da je veoma konstruktivna glavna tema. Koja god tema da bude, uvijk će se pomenuti RR da smo mi prije svega članice RR, da smo tu stekle mnoga prijateljstva, da se okupljamo i družimo, da se sve brinemo ako nečija beba ima temperaturu, grčeve, da se sekiramo ako je neka naša članica bolesna, da smo jako tužne i potresene svaki put kada čujemo da je neka od naših članica izgubila bitku, da je izgubila bebu i slično. Znači, centralna tema mora postojati, nbešto što je interesantno. Koja god tema da bude, prema toj temi se određuju stručni gosti, Kada je riječ o vođenju djece to još uvijk nismo dogovorili, mada mislim da će u naćelu Aleksandra biti veoma zainteresovan da mu u studiju bude dosta djece. Drage moje toliko od mene. puno pozdrava do sutra .
|
|
|
|