M kao Mama -> RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma (18.3.2009 15:18:41)
|
Uh , drage moje šta se svašta izdešava, ova prepirkica Vam nije trebala, jer upravo Saša možda sada čita ove postove i pita se da li su to te žene sa tog foruma, koje su pričale da su složne, da se druže i slično. Budući da ću ja 99 posto povesto svoju Laju, ja ću odabrati mjesto u publici, hvala svima koji su me predlagali za poziciju govornika, ali zaista mislim da ima drugih žena kojima treba dati priliku, a u svakom slučaju svaka od nas će iz publike moći u svakom momentu kazati šta želi. Druga stvar, nadam se da se ovo neće tazvodniti, pa da će na kraju se javti 10 djevojaka za publiku, jer bi onda sva naša priča pala u vodu, što se tiće gradova iz BiH biće organizovan prevoz tako javljajte se. Mile, moje molim Vas nemojte se prepirati, to ko će biti u prvom redu je zaista nezahvalno, jer nikada ne znate ko Vam može kakvo pitanje postaviti, kako će te se snaći i slično. Iskreno meni je TV preko glaver i nisam mušterija da baš 140 minuta budem u prvom planu. Postoji, još jedan prijedlog da se žene u prvom redu mjenaju, kako budemo govorili o određenim temama ili fazama da se nakon reklama žene zamjene. A četiri pozicije za stručne osobe, bila je moja ideja, koja je eto donekle prihvaćena, jer postoji 8 pozicija, pa sam bila mišljena da je korektno da četiri budu RR , a četiri stručnjaci. Još, nešto ja sam za Elmu B da bude u uvodnoj priči, a to ko će biti na glavnim pozicijama je zaista nebitno, bitno je da se čuje za nas u pozitivnom smislu. I na, krajumislim ad bi najpoštenije bilo da u prvom redu budu naše moderatorice, eto to je moj prijedlog. Puno vas volim i pozdravljam
|
|
|
|