M kao Mama -> RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma (11.3.2009 15:05:55)
|
Drage moje evo konačno da se i ja malo javnem, znači u utorak oko 14 trebale bi biti u TV PINKU-u s tim da ćemo se još čuti oko ovog termina, jer Saša dolazi u pon. s puta naveće, to ostaje da se dogovori, Saša je odbrao temu, to je odgoj djece, a tu će biti priče o teblicama, ishrani, pelebnam i slično, to mu se učinilo najin. jer kaže da mora imati temu koja će zaintrigirati i zainteresovati javnost, stoga se i organizuje ovaj radni sastanak kako bi se sve dogfovorilo i kako ne bi bilo nesporazuma. Ja sam se čula sa Sašom, i bilo je do njega, on je zaboravio da sam mu kazala da se sastanak pomjera za narwedni pon. zbogf mog puta koji je bio u Zenicu u pon. Stogra drage moje ko kog želi, bujrum, samo nemojte da nas bude baš 20 jer bi izgledalo malo neozbiljno, ipak je to radni sastanak, na kojem će biti dogovorena tema, gosti, učesnici ispred RR, prevoz, sponzori eventualni. Toliko od mene pa se čujemo, pozdrav za sve, a za više info, obratite se Elmi RR koja ima moj broj, pa Vas može uputiti. Pusa za sve
|
|
|
|