Volim Te!
|
Prvo da kazem da je Emy24 pisala svoju pricu na dan kad sam se ja porodila... Termin mi je bio 12.08 a ja sam imala kontrolu 10.08. pregledao me doktor kaze sve u redu,protok krvi normalan itd ali mi je preporucio da odem u bolnicu da se izazove porod sutradan jer termin mi je za 2 dana a i bila sam puna vode pa da ne rizikujemo.Dodjem ja kuci,nazovem muza na posao spakujem se,istusiram i otisli smo u bolnicu,da opisem osecaj ne mogu jer sam bila cudno smirena i nekako mi sve bilo smijesno nisam znala kako sve to izgleda. Otisla sam oko 14h u bolnicu,obavljen pregled,bebu na ultravuk "vagali" i kazu mi beba je napredna 4200 ali ne brini nista sve ce bit ok,uzele su krv smestile me u sobu i to je bilo to,muz i sestra bili kod mene do 23h i otisli kuci.Legla sam da spavam ali sna nije bilo i oko 01h okrenem se na drugu stranu i osetim nesto vruce curi iz mene,odem do WC-a kad ono voda,javim se sestri i odemo u porodjajnu salu,babica me pregleda kaze to je vodenjak puko ali nije skroz i nemoj jadnog muza muciti nece to jos,ali ja nestrpljiva i napisem mu SMS da ne panicari,puko vodenjak a ja setam ispred bolnice i on je dosao,moja sestra snjim bolovi poceli cim je puko vodenjak ali nisam mogla da ih izdrzim lezeci vec sam svo vrijeme hodala, pa sam sutradan dobila nesto protiv bolova,odspavala 3h ustala hodala,naidje bol ja ga predisem i setam dalje,u subotu navece me babica odvela u kadu vruca voda me je skroz opustila,skoro da nisam bolove ni osecala, da napomenem da sam se tog vikenda jedino ja poradjala i svi mazili samo mene i tako sam hodala sa muzem i sekom,pa napregled i sve tako do 00h,posle sam bila sa babicom i govori ona meni kad naidje bol ne ustaj pusti me da te pregledam dok bol traje neces ti dugo i tako smo malo radili vezbe bolovi istog intenziteta svo vrijeme,ja se zezam smijem izmedju bolova hehe,babica mi prica opusta me i sve super,od 01 do 02 nije dala da mrdnem sa kreveta i bolelo je jace jer sam lezala ali beba krenula,znam da sam primala infuziju svo vrijeme,babica kaze to su vitamini a mozda je i drip bio ko zna .Kad je beba krenula babica je vec otisla da pripremi peskir za nju,muz je bio uz mene svo vrijeme vristala sam ne sto sam razmazena vec sto mi je nekako lakse bilo babica mi masira ledja,drzi CTG cak me i ljubila a ja sam samo govorila ja ovo ne mogu ali sto je jace boljelo ja sam jace tiskala,babica govori mozes ti to sta je jos ovih 5 minuta u odnosu na cio zivot sa tvojom bebicom i onda je u 2h i 8 minuta moja cerkica uljepsala nas zivot svojim dolaskom,nikada necu zaboravit kako me gledala kad su mi je na grudi stavili(sad bih plakala ali ne muz ce me zezat ) posle toga je doslo sivenje,to mi je bilo najgore,trajalo je dugo nisam pukla puno ali jesam na ruzna mesa pa je malo tesko islo ali sve u svemu zadovoljna sam to mi je bilo i ostace nesto najljepse sto sam dozivela. Od tog dana je moj zivot dobio potpuno novi smisao i sad je moja ljubicica centar naseg svijeta. P.S.- nadam se da sam bar malo uspela da docaram situaciju,pokusavam vec 3 mjeseca ovu pricu da napisem hehehe.