|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaše porođajne priče
13.10.2011 11:46:48   
pauza
sbsbs, jako mi je zao zbog svega sto si prezivjela :-( nazalost, ne mogu ti pomoci, ali ti ovim putem saljem veliki zagrljaj i dajem podrsku da u svemu istrajes i istjeras pravdu do kraja!!! kako zbog tebe, tako i zbog svih trudnica koje mogu nesrecom dospjeti u ruke tih nestrucnih kasapina...
jos jedan veeeeliki user posted image  za tebe i tvoju bebu...

(odgovor članu sbsbs)
Neposredna veza do poruke: 1601
13.10.2011 14:15:26   
sbsbs
hvala punooo <3 :*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 1602
13.10.2011 19:38:56   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: pauza

sbsbs, jako mi je zao zbog svega sto si prezivjela :-( nazalost, ne mogu ti pomoci, ali ti ovim putem saljem veliki zagrljaj i dajem podrsku da u svemu istrajes i istjeras pravdu do kraja!!! kako zbog tebe, tako i zbog svih trudnica koje mogu nesrecom dospjeti u ruke tih nestrucnih kasapina...
jos jedan veeeeliki user posted image  za tebe i tvoju bebu...

pridruzujem se i dajem podrsku. imam srecu da se necu poroditi u zenici (iz tuzle sam) ali treba ovo razglasiti na sva zvona da zene znaju kome ne smiju dati da ih pregleda a kamoli porodi. porod je jeko tezak za podnijeti ali je to i medju najljepsim iskustvima koje imamo u zivotu i sad treba neko da nam otezava i da nam ugrozava zdravlje...

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 1603
13.10.2011 19:52:46   
ivannna
sbsbs, to je grozno sto ti se desilo, molim te istraj u tome da ih tui, ako imas imalo novca za te stvari uzmi medicinskog vjetaka, nek izvjetači i tebe i nalaze koje ima, pa onda sa tim nalazom ti ne moze niko nista poreći na sudu. Vjeruj mi znam o čemu pričam. Moglo je nedaj Boe i gore zavriti oni bi se opet izvukli. Dri se draga, nadam se da ces naci i jos zena koje su prosle isto ili slično.

A sad jedno pitanjce za cure iz Sarajeva:
Cure jel znate da se neko skoro porađao na Jezeru, a da je i suprug prisustvovao,interesuje me je kako to sada ide da mi malo opiset_e please

< Poruku je uredio ivannna -- 13.10.2011 20:01:21 >

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1604
13.10.2011 19:59:03   
Anoniman
Draga sbsbs ja sam zaprepasenauser posted image user posted image ...Kao sto forumasica rece prije mene to trebaa razglasiti na sva zvona...Medije,ako imas fizicki dokaz,pokusaj snimiti,mobilom....

(odgovor članu ivannna)
  Neposredna veza do poruke: 1605
13.10.2011 20:04:03   
sbsbs
imam nalaze koje je ispravljao... svoju historiju bolesti sam uspjela dobiti tek kad sam se obratila omudsmenu i kad su oni poslali zahtjev da mi odgovore... imam svjedoke, 8 porodjaja je bilo tu noc... nadam se da ce te zene doci kad ih sud pozove...a sve cu dati u medije cim se proces zavrsi... 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1606
13.10.2011 23:38:05   
d.dita
sbsbs, to je grozno sto ti se desilo, molim te istraj u tome da ih tui, ako imas imalo novca za te stvari uzmi medicinskog vjetaka, nek izvjetači i tebe i nalaze koje ima, pa onda sa tim nalazom ti ne moze niko nista poreći na sudu. Vjeruj mi znam o čemu pričam. Moglo je nedaj Boe i gore zavriti oni bi se opet izvukli. Dri se draga, nadam se da ces naci i jos zena koje su prosle isto ili slično.

Potpuno se slažem sa ivanna! Ako imaš novca, istraj!
I ja sam imala problema i prije poroda a i posle sve zbog greške ljekara i osoblja ali nisam imal dovoljno argumenata za tužbu! A upoznala sam i ženu kojoj su morali maternicu ostraniti jer su joj uključili indukciju, iako je imal višak plodove vode, a na kartonu je pisalo velikim štampanim slovima da se mora poroditi na carski. I ona je htjela podnijeti tužbu, ali kada se raspitala (takav slučaj je bio u hrvatskoj s tim da je ta žena i umrla, porodica tužila, izgubili u Hrvatskoj, dobili na inozemnom sudu ali nikada ljekari nisu kažnjeni), odustala je. Mada joj je posle bilo žao ako ništa onda zbog budućih porodilja!
Baš što sam rekla glavnoj doktorki na dječijem odjelu: Igrate se ljudskim životima a niko vas ne kažnjava! Ja ako pogriješim na svom radnom mjestu, kaznit će me i poslodavac a i država, a vas niko!

(odgovor članu sbsbs)
Neposredna veza do poruke: 1607
14.10.2011 0:41:47   
sbsbs
pa upravo iz tih razloga i trazim jos zena... za sada nas ima ukupno 6 kojima je komplikacije napravio taj specijalizant, Jasmin Hodjic, al nadam se da ce nas biti vise pa cemo sve kod tuzioca... pa onda mediji... puno je lakse kad nas je vise... i morat ce se nesto poduzeti onda,a jako je tesko sto se tice tuzbe... bez obzira na argumente i dokaze oni svi imaju zaledjinu i skoro svaki advokat ima neke veze s bolnicom i nece da se zamjeri... ja sam se zaklela da cu do kraja... idem do federalnog ministarstva,al s tim se mora stati...

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 1608
16.10.2011 12:14:36   
emma.L
sbsbs, mogu ti samo dati zagrljaj podrške i želim ti da istjeraš pravdu. Zaista je žalosno šta se sve dozvoli u našim bolnicama.

Ali evo da ja ispričam jednu utješnu i prilično ohrabrujuću priču, pogotovo za mame koje čekaju drugu bebu.
Naime, iako je termin za bio 25.10., ja sa svojim sinom uživam već tjedan dana user posted image . Prošlu subotu ujutro sam se probudila mokrog veša. Ništa puno, ali sam morala otići na pregled da se umirim. U Vojnoj bolnici opsadno stanje - jedna doktorica, tu noć 12 beba, žene stoje i čekaju da se neki krevet oslobodi da mogu leći i roditi. I na sve to još masa trudnica čeka ctg. Dr. Aidi se divim na strpljenju i staloženosti. Naravno, morali smo čekati i nakon pregleda kaže da je možda bilo visoko prsnuće, ali da vode ima dovoljno i da je bebi super. Pošalje me doma sa antibioticima. I MM i ja s prijateljima u kupovinu, pa na ručak. Osjetila sam kontrakcije, ali ni blizu pravih. Doma popodne tuširanje i legnem da se odmorim kad me oko 4 počnu buditi malo jači bolovi. I krene euforija user posted image ... pijemo kavu, slažemo veš, jedemo, ja pomalo pakujem torbu i jedva čekam da vidim dijete. Ema je već od jutra bila kod nane, ali s temperaturom i ja sve planiram da ćemo ujutro otići vidjeti je. Ali uvečer kreće sve češće i jače i oko 11 sati ja pratim na svakih 4 ili 6 minuta bolove. Spremimo se u bolnicu i oko 12 me prime. Trudove imam, ali oko 4 ujutro postaju jači i dosta rjeđi. Kad naiđe bol zaista je jak, ali u par sati se razrjediše na 8-10 minuta. Cijelo vrijeme mi govore da to polako napreduje, ali ja došla otvorena 3 cm, a ujutro jedva 5 cm. Cijelu noć hodam po hladnim hodnicima jer mi to stvara češće kontrakcije, već su me klistirali i ne mogu jesti ništa, jutro stiže i ja gubim snagu, a još znam da moja djevojčica ima temperaturu. Već sam tanka na živcima i nemam snage i počinjem pregovarti za drip. Kad mi je MM rekao da je razgovarao s dr. i ovaj rekao da oni neće požurivati ništa nego me planiraju prebaciti na patologiju pa može tako i 7 dana, pukla sam. Bilo je već oko 5 popodne narednoga dana, dakle ja hodam u trudovima već 24 sata, a pomaka nema i još mi kažu da možda dijete neću vidjeti 7 dana user posted image . Rasplakala sam se i rekla da mi daju ili apaurin i da jedem, ili drip i objasnila da i na prvom porodu bolovi nisu učestali bez dripa, samo je intenzitet boli rastao a od toga ništa. I oko 10 uvečer dr. dođe i kaže da će mi uključiti drip. Mislim da nitko sretniji od mene nije bio jer sam znala da je to to.
Nakon samo satak vremena bliži se veliko finale user posted image  i u 23:30 h ja rodim dječaka od 53 cm i 3400 g bez epiziotomije, bez pucanja, bez ijednog končića. I dr. kaže 'dakle tu je zaista samo bola falilo'. Mojoj sreći nema kraja, toliko olakšanje, on plače, MM nas slika i odmah kažemo da nije to kraj. user posted image  babica ne može vjerovati šta čuje i smije se. Ali kad sam ga vidjela, čula, poljubila... vrijedno je svake kontrakcije, neprospavane noći, grčeva, zubića i jednog dana će i on slaviti treći rođendan kao moja princeza jučer.
Ja sam se osjećala bolje ujutro nego tjedan dana prije poroda. Sjesti sam mogla odmah polako, nema rane, nema hemoroida, dakle u mome slučaju drugi porod je puno lakši iako je beba pola kg veća bila. I svim mamama od srca želim finale kao kod mene, bez ovih 24 sata prethodna ali to je već dijagnoza koja se zove 'inercija maternice' i izgleda da ću treći put znati odmah kako reagirati user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu sbsbs)
Neposredna veza do poruke: 1609
16.10.2011 12:25:36   
sbsbs
emma.L super prica... i moja ljepotica se zove Emma samo sto ona ima 4,5 mjeseca :) i vjeruj da sam sretna kada cujem ovako nesto, jer u posljednje vrijeme samo slusam neke ruzne price...
OD SRCA ZELIM SVE NAJLJEPSE TVOJOJ LJEPOTICI!!! user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=7aLIZ39U8fQ

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1610
16.10.2011 12:29:28   
gerberka
sbsbs želim ti da ideš do kraja, jer samo tako ces se osjecati bolje..ako ne advokat direktoru pismo i medijima i mnoge stvari ce biti rješene..ti jesi isla kod direktora, ali vjeruj drugacije ce se ponasati kada dobije poštom obracanje, a u potpisu 6 zena...ja imam zamjerke na neprofsionalanan, neljubazan odnos osoblja prema pacijenticama, ali o tom potom..to bas ne mogu dokazati...pusa

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu sbsbs)
Neposredna veza do poruke: 1611
16.10.2011 12:41:52   
sbsbs
gerberka sinoc sam bas napisala zalbu za kantonalno a i federalno ministarstvo zdravstva... i sad cekam jos 2 zene, da mi napisu svoju pricu i posalju , pa sve zajedno sa svojim nalazima koje su oni vidno ispravljali saljem... vidjet cemo sta ce biti...ako nista ministrica je, mislim zensko user posted image pa nadam se na ce nas koliko toliko razumjeti...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1612
16.10.2011 12:47:00   
gerberka
ma dovoljno je da cuju i sqznaju da se nesto pokrenulo da se makar malo ouzbilje...sretno..uz vas sam

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu sbsbs)
Neposredna veza do poruke: 1613
16.10.2011 12:49:14   
sbsbs
ma naravno... samopuno je lakse dokazati tu njihovu nekorektnost i bezobrazluk,a o Hipokratovoj zakletvi da ne pricam, kada nas je vise....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1614
16.10.2011 13:00:29   
gerberka
ma ne znam vala kako bih to dokazala..to je rijec protiv rijeci...sestra koja se derala na trudnicu moze samo reci nisam..

(odgovor članu sbsbs)
Neposredna veza do poruke: 1615
16.10.2011 13:02:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sbsbs

Kantonalna bolnica Zenica... jos nemozete da vjerujete sta su sve napisali u obrazlozenju o disciplinskim mjerama... kao da sam ja dosla anemcina sa ostecenom sluznicom i da sam zbog toga krvarila i izgubila krv... da je moj muz lagao da stariji dezurni nije bio tu, da taj Jasmon Hodjic je cijelo vrijeme razgovarao sa starijim dezurnim doktorom, da on ima dovoljno iskustva da vrsi porodjaje...ali u svemu ovome se proculo po gradu i javile su mi se 4 zene kojima je takodjer taj specijalizant napravio komplikacije i upravo iz tih razloga trazim jos zena kojima su napravili isto ili slicno i jos prave budalama... pokrivaju jedan drugog.Zelim da dignem tuzbu da se prestane s tim svim i takvim ponasanjem prema pacijentima... nakon 2h poslije poroda znaci kompletna desna strana mi se oduzima gubim svjest od bolova i niko me ne pregleda i jos se deru na mene kao pa sta je mora da boli... uzas jedan.Pisat cu i federalnom ministarstvu i poslati im svu moju dokumentaciju zelim da se prekine s tim...ja kad vidim sada trudnicu u svome gradu place mi se... jer se bojim da joj se ne desi isto... a kad sam otisla kod direktora Alije Strike i rekla mu sve sta sam vidjela i sta se radi... nasmijao mi se u lice i rekao "tuzi me"... molim vas pomozite mi da nadjem te zene...planiram imati jos jedno dijete al toliko se bojim i zelim da im stanemo u kraj...

jako mi je zao mila user posted image kakvi idioti user posted image

akoBogda da uspes znas ono sedam püruteva je tesko slomiti a jedan po jedan lako ,  treba se sto pre nesto preduzeti  jer postaje  odvratno sta se sve radi user posted image

(odgovor članu sbsbs)
  Neposredna veza do poruke: 1616
23.10.2011 16:05:20   
minie
Drage moje evo da i ja napisem svoju porojajnu pricu user posted image

Moj termin je bio 21.10., ali je moj djecak stigao na svijet 17.10.11. u 11:10h. 14.10. (petak) sam otisla na redovnu kontrolu i na prvi vaginalni pregled. U toku pregleda doktor me pogledao i kaze: "Ovo bi moglo i veceras krenuti", bila otvorena 3 cm i grlic bas fino omeksao. Dosla sam kuci i bavila se  uobicajenim aktivnostima, osjetila pokoji bol, ali nista sto se nije moglo izdrzati. U subotu mi je ispao sluzni cep i bio je bas onakav kakvim ga je opisala babica na vjezbama, ali ni tada nisam osjecala neke posebne bolove. Kasnije sam otisla braticu na rodjendan i bilo mi je super. U noci sa nedjelje na ponedjeljak sam pocela osjecati malo jace bolove koji su negdje pred zoru postali cesti (svakih 8 minuta) i ja probudim MM-a da me vozi. To je bilo oko pola 6, uzeli torbu i u porodiliste. Pred vratima porodilista osjetim ja toplu tekucinu kako mi se slijva niz noge, i tada mi je plodna voda pocela curiti. Primili su me i na pregledu sam bila otvorena 7 cm, smjestili su me u sobu i doktor Masic me dosao pregledati i rekao da bi sve uskoro moglo biti gotovo. Obzirom da se smjena zavrsavala, doktor je otisao i stigli su novi i kad sam vidjela dr. Nakasa, bas mi je laknulo, on mi je vodio trudnocu i bilo mi je pravo drago sto je on bio dezurni taj dan. Negdje oko 10 mi je ukljucio infuziju, jer je beba bila jako visoko, da se malo ubrza. Ubrzo nakon toga su poceli jaki bolovi, ali ja disala i bilo mi je puno lakse, i onda u salu. Svoje sunce sam rodila u tri napona, ali smo se oboje jako napatili. Njemu je bila pupcana vrpca iza vrata i nije mogao glatko izaci, pa su ga jako povukli. Kada je poceo plakati vidjela sam da je modar u licu, i kaze pedijatrica da se bas napatio, ali da je sve uredu i da mali pisonja ima 4050 gr i da je dug 56 cm. Umotali su ga i stavili na moje grudi. Sreca u tom trenutku je bila neopisiva. MM je sve vrijeme cekao ispred i zelio prisustvovati porodu i sve se dogovorio, ali jadnik sisao da kupi sendvic i zakasnio. Bilo mi ga je pravo zao, ali sve se brzo odigralo i nisu ga stigli uvesti.
Obzirom da su me malo recnuli, doslo je vrijeme da sasiju ranu, ali tada je doslo do neceg neocekivanog. U unutrasnjosti su se pojavila dva ogromna hematoma. Doktor mi je rekao tada da moram biti hrabra i izdrzati bol, kako bi izbjegli operaciju. I onda je pocelo rezanje hematoma i sivanje. Hvala Bogu pa je taj dio super odradjen i da je operacija izbjegnuta, ali konaca ima bas puno. Otisla sam u sobu i odmarala dva sata, doktor je par puta dolazio da vidi kako sam i tada otkrio jos jedan hematom, ali je ovaj srecom bio na vanjskom dijelu i nisu ga morali rezati.
Poslije podne su mi donijeli bebicu i tada smo prvi put dojili i mazili se. Moj maleni zamotuljak je bio pored mene i bol je bila najmanje bitna u tom trenutku.

Mogu samo reci da sam se jako iznenadila ponasanjem osoblja u bolnici. Babica, doktor, sestrice su bili divni, stalno su me obilazili i pitali da li mi nesto treba. Zaista imam samo rijeci hvale za njih. Iako su taj dan imali  14 poroda, bili su divni.

Bebac je super, dojimo, a i crvenilo koje je dobio na porodu, polako nestaje. Moj hematom je sada puno bolje i ja se bolje osjecam. Ne mogu jos sjesti, ali je dobro. Moj Rijad mi daje snagu da i ovaj oporavak podnesem kao i porod - hrabro.

Ja se bas raspisala, nadam se da nije bilo dosadno citati sve ovo user posted image

Veliki pozdrav za sve RR zenice

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1617
23.10.2011 17:43:33   
pahuljica_25
Draga Minie prelijepa priča i za mene ohrabrujuća jer mi doktorica kaze da je moj mali dosta krupan i težak pa se malo brinem kako će biti na porodu ali eto po tvojoj priči vidim da to i nije tako strašno,jer je i tvoj Rijad masallah momčinauser posted image Sveee najbolje vam želim i što brži oporavakuser posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1618
23.10.2011 19:54:37   
Sandrich
Bravo Minnie user posted image user posted image neka vam je sa srecom i zelim vam punoooooooo lijepih trenutaka uz vasu srecu user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 1619
23.10.2011 20:05:42   
minie
Hvala ti draga. Porod ko porod je meni bio super, samo sto su mi se ti hematomi pojavili, ali nista strasno. Sve se zaboravi kad se bebac uzme u ruke. A veliki je masallah, kaze patronazna sestra da je kao beba od 2 mjeseca user posted image

Samo misli pozitivno i ne plasi se poroda, ja sam bas na onim vjezbama za trudnice stekla ogromno samopouzdanje i sve je bilo onako kako sam zamisljala.

R 17.10.2011.

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 1620
23.10.2011 20:06:22   
minie
IZVORNA PORUKA: Sandrich

Bravo Minnie user posted image user posted image neka vam je sa srecom i zelim vam punoooooooo lijepih trenutaka uz vasu srecu user posted image

Hvala draga user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1621
23.10.2011 20:14:01   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: sbsbs

drage moje dame.. ja sam se porodila 21.05.2011. Rodila sam prelijepu djevojcicu 3,950 i 52 cm. Medjutim, porodio me je specijalizant dr Jasmin Hodzic koji nije polozio strucni ispit i napravio mi je komplikacije.Ustvari, od pola 1 ujutru do 5 imala sam kontrakcije svake 2 minute a nisam se otvarala za porod, a nikoga nije bilo.Stariji dezurni doktor je spavao,a takodjer i ovaj mladji dok jednoj gospodji nije krenulo dijete van... poslije nje meni je pukao vodenjak i bez pregleda poceo je porodjaj i kad je vidio da se ne otvaram uzeli su skalper i strasno me izrezali... iako 2h nakon poroda mi se kompletna desna strana oduzela niko nije htio da me pregleda neko su medjusobno konstatovali da mi se upalio zivac od teskog poroda i dali mi voltaren i sutradan me odpustili kuci iako sam uzas krvarila... kod kuce sam bila 3 dana nakon cega sam izgubila svijest, i ponovo u bolnicu na reviziju rane gdje su me jedva spasili... rana se upalila, ja iskrvarila, dobila trombozu, gdje su mi trombovi dosli do kosti kraljeznice,unutrasnje krvarenje... i na reviziji 3 doze krvi sam primila...lezala sam na gonekoloskom soku 4 dana i dosla kuci... u tome svemu moja bebica je zbog tog poroda dobila hematom na glavi,velicine svoje glave koji smo morali punktirati.Podnijela sam zahtjev za disciplinske mjere, trazila svoju historiju bolesti i smjene i dezure posto mi nisu htjeli reci ko je taj stariji dezurni doktor.Dobila sam jedva historiju bolesti, gdje se ustanovilo da su mi ispravljali nalaze ispalo je kao da je sve bilo uredu,disciplinke mjere odbijene jer kao nema osnova,a ustvari ( Jasmin Hodjic je rodjak od Haruna Hodjica koji je glavni u komisiji za te disciplinske mjere) i jos su dodali kao da sam ja anemicna bila... zelim ih tuziti... dizem krivicnu prijavu i molim sve mame koje su dozivjele nesto slicno i kojima su napravili komplikacije ponarucito ovaj mladi doktor da mi se jave... treba mi njihova pomoc. I savjet za buduce mame: KADA DODJETE U BOLNICU NEDAJTE DA VAS IKO DIRA MLADJI OD 40 GODINA... TO SU SVE NESTRUCNI LJUDI! SRETNO...

Jako mi je žao što si se srela s takvom nestručnošću i zlobom koju si mogla skupo platiti...

Minnie, tvoja je priča baš lijepa!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu sbsbs)
Neposredna veza do poruke: 1622
23.10.2011 20:19:17   
palachinken

IZVORNA PORUKA: minie

Hvala ti draga. Porod ko porod je meni bio super, samo sto su mi se ti hematomi pojavili, ali nista strasno. Sve se zaboravi kad se bebac uzme u ruke. A veliki je masallah, kaze patronazna sestra da je kao beba od 2 mjeseca user posted image

Samo misli pozitivno i ne plasi se poroda, ja sam bas na onim vjezbama za trudnice stekla ogromno samopouzdanje i sve je bilo onako kako sam zamisljala.

Svaka cast!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1623
23.10.2011 20:36:37   
Hannica
Minie svaka cast,super si ti to podnijela.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1624
23.10.2011 21:15:55   
Sandrich
Ja jedva cekam da se Hanica porodi pa da cujemo njenu pricu o bebi A i bebi B user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *