jasmin -> RE: vaša porođajna priča (28.9.2010 11:54:11)
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka krenuli smo da dobijemo kaznu koju smo zasluzili kaznu koji je onaj najpravedniji za nas odredio on nam je bio i sudija , i tuzilac i odbrana sve u jednom a mi , mi smo bili zrtve sebe , zrtve koje su se pitale gdje su pogresile da ovoliki tert nose i pitamo se i dan danas . Nije to kazna draga moja, to je nešto što Allah daje, čime Gospodar iskušava samo hrabre, samo one koji imaju snagu da to podnesu, da iz iskušenja nauče, da zadovoljni krenu dalje. Sjeti se samo života našeg Poslanika s.a.w.s. kroz šta je on prolazio, kakva iskušenja na životnom putu, nisu to bile kazne, jer ih je on podnio onako kako je Gospodar sa njim zadovoljan bio. I vi ste tako, prihvatili ono što je vaše breme bilo, prigrlili ga i krenuli dalje. Nije to kazna, to je dar, težak, nesnošljiv dar, al povjeren rijetkima koji imaju snage i znaju ga nositi. Drago mi je da je tvoja Priča ispričana sa sretnim završetkom, i hvala ti što si je podjelila sa nama. Slazem se s ovim.Mirkice,rasplakala si me!
|
|
|
|