RE: Molim vas sve za pomoc (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

veeseelaa -> RE: Molim vas sve za pomoc (26.4.2014 13:34:31)

super!! odlična vijest! [sm=bravo.gif]
a i osvojila si vidim rokovnik [sm=smiley4.gif][sm=smiley16.gif][sm=smiley17.gif]

ima unutar istog sto stvari koje trebam uraditi, počni lagano [sm=smiley1.gif]

elmaL -> RE: Molim vas sve za pomoc (26.4.2014 20:49:53)

IZVORNA PORUKA: bebana27

drage moje forumasice
hvala svima koje ste mi pomogle u najgorim danima
evo odlucila sam da vam se javim i da vam kazem da iduci mjesec aBd idem potpisati ugovor za posao napokon nesto lijepo za mene i moju djecu
nisam odustala od borbe a sve je to zahvaljujuci vama
hvala vam jos jednom od srca

Super vijest, bas me obradovala [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Draga ti si najvise sama sebi pomogla, jer si se borila, pokusavala svasta nesta, nisi se predavala i vjerovala si da ce doci bolje sutra...i eto hvaa Bogu i dolazi [sm=bravo.gif]

Nadam se da neces nikada vise doci u slicnu situaciju [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

bebana27 -> RE: Molim vas sve za pomoc (27.4.2014 9:01:08)

IZVORNA PORUKA: elmaL

IZVORNA PORUKA: bebana27

drage moje forumasice
hvala svima koje ste mi pomogle u najgorim danima
evo odlucila sam da vam se javim i da vam kazem da iduci mjesec aBd idem potpisati ugovor za posao napokon nesto lijepo za mene i moju djecu
nisam odustala od borbe a sve je to zahvaljujuci vama
hvala vam jos jednom od srca

Super vijest, bas me obradovala [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Draga ti si najvise sama sebi pomogla, jer si se borila, pokusavala svasta nesta, nisi se predavala i vjerovala si da ce doci bolje sutra...i eto hvaa Bogu i dolazi [sm=bravo.gif]

Nadam se da neces nikada vise doci u slicnu situaciju [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

borila sam se svim silama da nesto imam za djecu u maju aBd cu ugorovr u skoli potrpisati pa pecem kafe a u 6 mjesecu cu u maline pa nedam se ja ali uz vasu pomoc sam stala na svoje noge ipak nakon kise dodje sunce
ja sam sretna zbog svoje djece da im pruzim sve ono sto im je uskraceno

bebana27 -> RE: Molim vas sve za pomoc (27.4.2014 9:02:49)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

super!! odlična vijest! [sm=bravo.gif]
a i osvojila si vidim rokovnik [sm=smiley4.gif][sm=smiley16.gif][sm=smiley17.gif]

ima unutar istog sto stvari koje trebam uraditi, počni lagano [sm=smiley1.gif]

hvala draga
jesam rokovnik dobila aBd i posao nema nista ljepse od toga nego gledati svoju djecu zadovoljnu i sretnu to je sve sto zelim

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]