reallove -> RE: Molim vas sve za pomoc (3.11.2013 17:02:47)
|
Ja danima citam ovu temu,bebana,jako mi je zao zbog svega ovoga sto prolazis...Zene su ti dale puno savjeta,ima toliko stvari koje se mogu probati..Imas net,napravi stranicu,evo na fB,svaki dan nova grupa,stranica,zene prave kolace,torte,pletu,heklaju,nema sta ne rade..Idu narudzbe i polako..Evo i hatepsut ti je dala dobar prijedlog,ovo za pravljenje hrane,sto da ne..Eh onda zimnica,napravis koju teglu ajvara,kisele paprike,kupus,tako te stvari,pa prodati,eto ti zarade..Ne mora to biti posao u firmi,za pocetak ovako,a poslije ce Bog dati kakav bolji posao...Sto se tice tm,njemu je lakse naci posao,ipak je musko,ti imas djecu i ovo u kuci ako bi sta uspjela da zaradis dobro je..On moze da ode pomoci nekome,evo nedavno mi mama prica,neki covjek,ide donese im drva,izreze,iscijepa,i plate mu..Ima dosta stvari koje bi se mogle..I ti isto mozes otici kome pomoci u kuci,ocistis stan,dobijes dnevnicu,znas li koliko ima zena da rade taj posao..Od oglasa nemas nista,mozes samo da sjedis i cekas,tako je to,nazalost..Zelim ti puno srece i da se sto prije snadjete aBd
|
|
|
|