Precious -> RE: Kako prestati pušiti ? (20.7.2012 18:15:39)
|
IZVORNA PORUKA: eko beba dižem temu!!!!!!!!!! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] mjesecima mislim o prestanku ... naveče kad legnem kazem od sutra nema pušenje ... nijedne više ... i onda dodje 12 a ja šaljem po cigare [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] eto ne znam kako bih ... sve znam, svega sam svjesna, ali mi je i dalje želja za cigarom ubitačna ... 1 kutija dnevno ... ni manje ni više ... UŽAS ... eto, bar sam se izjadala ... huh ... Puno mislis. Ne misli o tome! Znam sad ce svako reci da sam luda, da je nemoguce, ali NIJE. Tad oko 12 kad obicno nekog saljes po cigare, prespavaj taj dio dana, radi nesto drugo, toliko se zanimaj s necim drugim da nemas vremena mislit na to. Mene je, nakon godina pusenja, izbavila misao koju sam sama sebi utuvila u glavu a to je da necu sebi dozvolit da i o cemu ovisim, nikad! Trebalo je vremena ali kad sama povjerujes u to, onda je to jedina istina koja te zanima. Nedam da ima ista sto ja "moram", tipa zapalit, popit kafu, popit koju casicu, tabletu... E ne moram. Moram disati, jesti i sra**. Mozda ovo grubo i ruzno zvuci, ali tako je. Mozda sam i pretjerala ali stvarno bih voljela da mogu pomoci, znam kako je. Ti budi svoj gazda, a ne da su cigare gazda ti [sm=rozica.gif]
|
|
|
|