milomoje -> RE: Kako prestati pušiti ? (20.4.2010 9:50:57)
|
Oko 10-tak godina sam pusila jako puno, onda kada sam dosla u Svedsku poceli su problemi...iako je muz isto pusio ali jako malo 2-3 cig navece samo pocela sam imati probleme s njim oko cigara, nije dozvoljavao da pusim u kuci, borila sam se kó lav da svoj inat nedam da mi on odredjuje i brani, ali na kraju sam popusttila i 3 mj,nakon sam pocela da pusim na balkonu, ljeto, mraz uzas ali tako je bilo, da bi me poceo u pojam ubijati da bar smanjim... onda sam i to pocela ali nikada ama bas nikada nisam prestajala...cak smo se znali do razvoda posvadjati zbog toga,jer ja nisam mogla shvatiti sta mi se on tu dize i ponasa se kao svetac a i sam je odrastao u Bosni u porodici pusaca i sad mi se posvedio tuu hahhah,glupi inat.. onda sam pocela raditi ovdje i nisam smjela pusiti na poslu, a moram i naglasiti da je propaganda i sam odnos ljudi prema pusacima ovdje jak i oduran...nije mi se jednom desilo da prodju pored mene neki na ulici dok pusic i prokomentarisu nesto odvratno ili se micu od mene...FUJ OSJECAJ, kao da si stoka... kad sam na balkonu komsinica iznad mene ako joj je otvoren balkon dodje izdere se i pospreja sprejom UZAS... budala svakakvih ili nije mozda hehheh... svasta sam dozivljavala kao pusac ovdj..htio ne htio pocinjes i sam razmisljati da je sve to bezveze.. onda sam probala sve flastere, zvake, zyban, inhalator koji izgleda kao cigareta,bonbone ..citala knjigu Alana Care :Kako prestatti pusiti za zene verzija, svasta ali nista nije pomoglo samo sam smanjila na 2-4 cigare dnevno...eh onda sam ostala trudna i pusila malo do 4-5 mj. i onda sam prestala ali ne sama tako sto je mm drzao cigare i par dana dao bi mi bas kad mi prahne a ubrzo je i on prestao...tako da zaista sama motivacija plus nemogucnost da zapalis cini cuda... sada evo imam bebu 3 mjeseca i ne pusim ali nemam sprega u sebi nego smo se mm i ja dogovorili da ako bas dodje da cemo zapaliti a nije doslo jos hehhe imam zeelju samo kada vidim nekoga na ulici da pusi inace ne...(koji apsurd hahah a prije bi se bas grozila na samu sebe u toj situaciji) Zelim ti srecu da prestanes iako mislim da ne dramis previse, cak i smanjenje je uspjeh, desit ce se i to, sve dok ti nazor imas stres od toga nista od prestanke cak imas i dupli stres...
|
|
|
|