zvoncica80
|
Drage moje,nova sam na forumu i zelim da podijelim sa vama mojo iskustvo....poksavam vec 1. god.da ostanem trudna,i nista,to naravno nije neki period,ali znate i same,cini nam se kad krenemo sa tim desice se odmah,i poslr par mjeseci kad nema razocarenje...i ovaj mjesec odlucim da uradim folikometriju,inace odnos hormona mi je dobar,mada prolaktin na granici,ali nista zabrinjavajuce,od svakodnevnog stresa moze biti.pocinjem da idem od 10dana menstr.i nista,opet 13dan-nista,17-naziru se neka dva manja folikula,i dr.kaze da je naucna fantastika da ovaj mjesec dodje do ovulacije ali kao hoce da bude siguran i predlaze da dodjem za tri dana opet,najvise zbog toga da bi mi od iduceg mj.ukljucio klomifen i ja podjem veceras(inace sve privatno,svaki uz.30e)i folikul na desnom jajniku narastao na 17mm i dr.kao sav iznenadjen kako 2o-ti dan menst.,ali kaze da je to moguce,jer inace dobijam na 35.dan, kaze da je dobro sto je ipak provjerio,jer mogla sam poceti klomifen a da za to nema potrebe...i kaze da dodjem opet sutra ili prekosutra da ga prati,i kao muka mu zbog mene sto sam dala toliko novca,ali on radi tu,u toj ordinac.i to je tako....bla,bla...a meni se cini da od toga nece biti nista,da je nedovoljan jedan,i da cu od iduceg mj.na klomifen...ja opet idem prekosutra na uz.pa cemo vidjeti,mada mi je muka od svega,i to vam nisam spomenula,moj dr.vazi za odlicnog dijagnosticara i dobrog strucnjaka,ali mi nije jasno zasto mi folikometriju ne radi sa ultr.zv.sondom,nego obicnim uz.sta vi mislite o svemu?veliki pozdrav i zelim nam svima uskoro
|