Hannan -> RE: slatkiši - kad i koliko (28.2.2011 21:09:44)
|
Vala, ne mogu reci da ne voli slatkise,ali nije nesto ni plaho zaiteresovan. Uvijek imam zdjelicu sa bombonama na stolu i on zna da su to njegove bombone ali nekad u toku dana pojede 2-3 pa danima ni ne pogleda. Cokolada se znala pokvariti cekajuci njega da zatrazi, a nekad kad mu prahne pojede po 2-3 stapica odjednom. Rijetko mu kupujem slatkise, grickalice i to, vecinom dobije, ali on uzme jedno od toga pa da li pojede ili ne, ostalo zaboravi, pa kad mi naumpadne izvucem. Nemamo hvala Bogu problema sa slanom hranom jede haman sve, nesto malo upakovano ali jede. Voce svo voli, i iskreno mandarinama ce se uvijek vise obradovati nego nekom cipsu ili cokoladi. E da, jedino jedno vrijeme je bio lud za cokoladnim mlijekom, pa su mu svi nosili i kapom i sakom valjda im drago sto se on bas obraduje pa je znao popiti i po 2-3 ona od 250ml dok mu guzaru nije zastopalo i dobio zatvor tad smo prekinuli. Neki dan me bas iznenadio ja mu kupila i popio pola i kaze hajd ovo mi za kasnije ostavi, ne mogu vise. Ja sam stvarno pazila do godine da nista ne jede slatko, poslije mu valjda bilo preslatko tako da se nije ni navukao. Nikad ne jede slatkise prije glavnog obroka.
|
|
|
|