teacher75 -> RE: sladkiši - kad i koliko (28.2.2011 9:48:09)
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR JA svom djetetu dam de jede koliko želi, ona je u periodu kada raste, kada puno energije troši i ne pada mi na pamet da dijetu i makrobiotiku treniram na njoj. Da ne bi bilo polemike, ne pojede ona čokoladu, niti keks sama, ali ako mi traži još jednu kiner čokoladicu naravno da ću joj dati , ali svakkato gledam da to bude iza obroka, da ne bi obrok pokvarila jer je pojela nešto slatko. Kod nas uvijek ima domćih kolača, pudinga, sutlije, štrudle, džemova, tako da to što pojede je kvalitetno, nije puno konzervansa i slično. Voli i monte, i voćne jogurte, i ja joj ne uskraćujem to pravo. moja slatkise ni ne voli jer nije navikla, pojede jedva jednu kinder cokoladicu, a monte i smoki voli al mi ne pada napamet da joj svaki dan to kupujem, jer kad ne bih htjela da joj to uskracujem vec da joj dajem kad ona zeli, pojela bi mozda nekoliko pakovanja smokija i monta svaki dan[sm=smiley1.gif]mi ne pravimo dzemove i ostalo gore nabrojano, ne volimo ni ja ni mm, ona jede puno voca i mislim da je to ipak najbolje..
|
|
|
|