batterfly -> RE: Bebe (od godine dana) i bronhitis!!! (8.2.2009 14:01:16)
|
IZVORNA PORUKA: Amra k Pozdrav drage moje. Doktor je juce konstatovao Sari blazi bronhitis. Odmah sam pocela stavljati svinjsku mast, osim sirupa i cepica sto joj dajem. Moze li mi neko objasniti kako se tacno stavlja svinjska mast, koliko cesto? Ja sam izbockala papir iglom i namazala ga pa stavila na prsa. Cula sam i da je dobra kozija mast? Imam i to ali eto pocela sam sa svinjskom. Svaki savjet mi je dobrodosao[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Amra k, vidim da i niko nije skrenuo paznju,vjerovatno nisu ni primjetile,ali molim te,u koliko cepice dajes(za temperaturu??),NIPOSTO NE IDE SVINJSKA MAST..... Dakle,svinjksu mast oblazes samo ukoliko dijete NEMA temperaturu..... Izvini,i ja tek sad vidjeh poruke.....Vjerovatno sam i zakasnila sa info.,ali nije na odmet da znas u buduce,ako se ne daj Boze vrati.... Adannn, i mi to sve koristimo kad nas sprpa: ventolin sirup,flixotide,pumpicu kod pedijatra po potrebi....i ostale prirodne preparate.....ali svinjska mast je ZAKON!!!!
|
|
|
|