rozi
|
IZVORNA PORUKA: Eminica Draga rozi, u chiccu, i vjeruj mi jesu najskuplja kolica, ja mislim da i na nasim prostorima nema skupljih.. Eh sada, onaj dodatak za krevetic za presvlacenje,koliko ja znam sluzi upravo samo tome, za presvlacenje, ali ne i za kupanje bebe,jer se on (da tako kazem) samo okaci na strane krevetica i tu mozes presvuci bebu... Komodica ti je prakticnija,jer imas djeciju odjecicu gdje da stavis, u slucaju manjka prostora, onda za kupanje ( jer u sklopu toga dodje kadica za kupanje), te ta komodica sluzi i za presvlacenje.... Otidji u TZ u Turbolimac, u Mercatoru je. Zatrazi od njih njihov katalog baby opreme, i mozes naruciti sto god hoces, samo sto cekas neko odredjeno vrijeme... Imas i Bingo na Šićkom, tamo imas jako puno i baby opreme, i kolica, eh sad ne znam za sutosjedalicu... Imas tu i krevetica, bas ima dosta djecije opreme, i to je sve u prostoru supermarketa.... Imas i Bingo u Lukavcu, ali ja mislim da je isti asortiman kao i na Sickom... Hvala , Eminice, nije me bilo neko vrijeme nisam bila kod kuce, pa se nisam stigla ni zahvaliti. I ja sam kupila Krevetic,mislim da sam super prosla, nije skup, a funkcionalan, samo mi se boja nesto ne svidja. Poslacu vam sliku pa da vidite . Kostao je 230 kmm ne treba mi komodice za presvacenje, ogradica mu se ne spusta ali se madrac dize,tako da se ne moram saginjati kad mi bude najteze. Bas me interedsuje kakve sta teme pokretale,imam sta raditi 2 dana , heheh
|