Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Eh Sonja ima kod nas na svakom koraku ovih grudnjaka. Ali sam ja na bas dobre naletila u butiku za bebe na stupinama...pa eto kad odemo na kaficu otici cemo do tog butika da vidis. Super je,dobar izbor i jos bolja vlasnica koja takodje ima malu bebaru pa je svjeza u svemu. Malo cemo razgledati da nas zelja mine ili bar po sipercic da kupimo.
Nunichi a gdje je taj butik na stupinama, kako se zove? Ja sam ove grudnjake kupila na pijaci kad sam rodila Imrana. Jedno vrijeme su bili "nezaposleni" a sad ih opet koristim i super su mi, lijepo se otkuhaju a meni je to nekako najsigurniji način pranja jer mi ponekad iscuri mlijeko, pamuk je, nisu bili ni nešto skupi čini mi se 8 KM jedan a jaaako dobro i dugo su mi poslužili.
ja imala ta tri grudnjaka ali nisu mi sluzila nicemu jer kad moja smizla zaplace po sistemu "iste sekunde mi daj siku" ja ne bih stigla da otkopcam to cudo nego samo izbacim siku iznad i pravo u mala halapljiva ustasca... steta sto je kratko trajalo
hvala na savjetu a ni ja ne znam gdje je taj butik na stupinama al hajd otici cemo...ma nije na odmet pokalo se spremati sto kazes makar siperak ja stalno kad setam obilazim te radnje i "parim" oci prije je bilo smjesnije jer mi se stomak nikako nije vidio pa su me svi cudno gledali a sad kad se primjeti manje zagledaju u mene
sad kad sam pročitala tvoj dio teksta Sonja o veličini stomaka sjetila sam se sebe kad sam krenula u potragu za trudničkim tunikama, kako su me čudno gledali a ja izbacila svo salo da se barem nešto vidi, zezali su me prijatelji da mi se stomak ništa ne vidi.e sad u 18 tjednu vidi se . Budem si kupila taj grudnjak.
E Aminad i Sonja,butik je na stupinama u B7,sa one strane prema Hametovoj pijaci.Negdje na sredini bloka. Bubamara se zove... Ja bas danas bila...nesto dogovarala jos oko kolica koja sam tu porucila i naravno parila oci. Kud je i vlasnica bas onako draga,kud je sve medeno...pa uvijek zaglavim tamo.
Drage moje, nije bas vezano za temu, al posto me plase sa velicinom mog stomaka, ima li sanse da mi u 26 nedelji tek kazu da nosim bizance, i jeste li gdje vidjale opremu za njih: koilica.... P.S prva trudnoca
hahaha mislim da bi ti prije rekli na prvom ultrazvuku
E čini mi se da sam bila baš u tom butiku prije par dana ali je radio neki momak ili je to neki drugi butik ali ima zaista prelijepih stvari i za bebe a i za malo veću djecu.
sad kad sam pročitala tvoj dio teksta Sonja o veličini stomaka sjetila sam se sebe kad sam krenula u potragu za trudničkim tunikama, kako su me čudno gledali a ja izbacila svo salo da se barem nešto vidi, zezali su me prijatelji da mi se stomak ništa ne vidi.e sad u 18 tjednu vidi se . Budem si kupila taj grudnjak.
bas si me naslijala vjeruj da sam i ja tako na pocetku bila trudna 6-7 sedmica i stalno nesto puhala stomak heeheheh
ma nije meni ni sad veliki stomak al eto primijeti se opet... kad sam isla kod dok. vidjela sam trudnicu koja je isto trudna ko i ja a ima trostruko veci stomak ....ma nisam mogla da vjerujem
al eto meni je doktorica rekla da nisim straga pa mozda zato
morat cu i ja otici tamo u taj butik da vidim sta ima
drage zene, imam pitanjce za opremu za bolnicu, iako je tema oprema za bebice.... Dakle vidim svi spominju vir uloske i gacice i i ja sam to mislila nositi. Ali sam dobila paketic nekih jednokratnih gaca sa uloskom ugradjenim. Zapravo izgledaju kao pampers pelene, kad su zakopcane (zaljepljene). Materijal je kao hirurske kapice ili one navlake preko usta sto nose doktori , i dosta im je debelo dno, odnosno taj ulozak, cini mi se da bi to bilo bolje, jer se ne mice kad se obuce. Sta vi mislite, je li neko to vidio i da li je stetan takav materijal odmah nakon poroda?
ja nisam vidjela ali zvuci dobro mozda su bas za to i namjenjene a gdje si ih nabavila
i usput da kazem za grudnjak isla sam neki dan da vidim u toj radnji na stupinama i HAHAHAHA grudnjak 48 KM mislim stvarno... al sam nasla drugih stvari lijepih i kupila onu korpu za iznijet bebu iz bolnice dodje u kompletu sa kengurom i torbom sve 50KM bas je slatko a na pijaci sam nasla grudnjake za 3KM i to bas te za dojenje i bas su dobri valjda ce dobro i sluziti
Uh nekako mi se ne daju tolke pare za grudnjak koji mozda necu ni upotrijebit.Ej Sonja zanima me kakva je to korpa koju si kupila,za iznosenje iz bolnice?Mozes li postavit sliku da vidim?Bas me to zanima,jer trbala bi uskoro kupit,a to mi je nekako prihvatljiva cijena.
Jel te gacice izgledaju kao mrezica ili? Nemam prestave...
mi u bolnici dok smo dobijemo kao bokserice ali mrezaste koje oni isjecu kad je vrijeme da se poradjas... a u njih stavis ulozak ogromni i tako da nesmetaju nimalo jer nemaju savova... pravo su super... ali ipak obicne gace su gace...