niki83 -> RE: Kasalj kod djece (5.1.2013 14:28:17)
|
IZVORNA PORUKA: reallove Stvarno je ruzno kada kaslju,ja vise ne mogu podnijeti,ne znam sta da radim..Pravim mu cajeve sa medom i limunom,jucer je cak uzeo limun i lize,dusa moja,sirupi su tu,sve pokusavam,ali slabo djeluje...Njega je toliko umorilo,evo sada jedva je zaspao,samo sto pocne spavati,kasalj navali,pa se onda unervozi..Podigla sam mu jastuk,okrenula ga na stomak i malo lupkala po ledjima,tako se smirio..Jos uvijek mi je na nogama,zao mi ga spustiti,da se nebi probudio....Uzas...Bebacha,kako pravis to? Reallove potpuno te razumijem, isto smo prosli 5 dana unazad, preko dana mi nije mogla ni spavati, samo sto zaspi pocne kasljati. Vjeruj mi da je sirup koji joj napravim stvarno odlican i opet ponavljam uvijek pomaze. Plus ovaj Teiss balzam, i mi ga ne upotrebljavamo samo pred spavanje nego umasiramo ga cesce u toku dana i u toku noci, znaci 6-7, mozda i vise puta u toku 24h. Pretpostavljam da je Wick isto jako dobar, ja sam bas nedavno mm rekla sljedeci put kad bude u Njemackoj ili Austriji obavezno da nam kupi, samo da je prikladno za djecu naravno..
|
|
|
|