bembela -> RE: Kasalj kod djece (5.12.2011 12:33:38)
|
e drage...sorry sto se ja ne javih,kao sto sam obecala,ali nesto me uvijek omete...moj bebac jos uvijek kaslje[sm=smiley19.gif],nikada nije ni prestao,ali smo odustali od doktora u Zenici i sada idemo samo na Jezero,evo vec dva mjeseca.Radice mu alergotestiranje-radi se i malim bebama,ali oni ide redom,tako da smo do sada uradili kamaru nekih nalaza,i hvala Bogu svi su uredu ili negativni [sm=bravo.gif].Radili smo imunoglobuline,i to je odlicno,sad nam jos ostaje GER i cisticna fibroza,pa cemo onda lezati gore da oni urade to testiranje.I na Jezeru kazu da moze da kaslje duuuugo,bitno je da su pluca cista ,da nema nista i da on napreduje...a on je masallah prenapredan [sm=bravo.gif].5 mjeseci-8.5 kila i konstantni osmijeh na licu,smjehuljko mamin. Henna,ako citas,mene je PRIMA razocarala dobro,jer kada sam nazvala da pitam da li rade nalaze imunoglobulina,sestra mi je rekla da ne rade i da ona ne zna sta je to uopste???KATASTROFA ZA JEDNU DJECIJU KLINKU AKO TAKVI MOGU DA NAM RADE BILO STA OKO DJECE!!! Ljubim vas sve
|
|
|
|