Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Napravih i ja tortu od pelena za svoju kolegicu i njenog malog dječaka, kaže da joj se sviđa I mogu vam reći da uopšte nije komplikovano za napraviti, treba samo malo vremena, i baš cool poklon dobijete Ovako izgleda prije pakovanja u celofan
zagy dobra ti je torta,reci mi koliko ti je pelena trebalo i sta si jos stavljala,jer zaova treba da se porodi sad u januaru,a neznam sta unutar da stavim?
baš extra ideja. seki treba da se porodi krajemmjeseca pa ću je obradovati ovakvom jednom torticom. hvala svima na ideji. baš sam razmišljala šta da joj poklonim. ona je naručila bebi kozmetiku, a meni baš bilo bezveze da joj samo tako u kesici donesem par flašica kozmetika. mislim da će ova torta biti pun pogodak.
Za podlogu sam uzela karton i obložila folijom. U sredinu stavila karton od papirnih ubrusa kojim sam uvezala spratove, svaku pelenu smotala i stavila običnu gumicu, a redove učvrstila velikom gumicom i onda ukrasna široka traka s vanjske strane da prekrije gumice. Potrošila oko 50-tak pelena, ukrasne trakice, sve oko 25 KM vas dodje, a dalje "kičenje" torte zavisi koliko želite potrošiti. Ja sam stavila siperak, silikon za zubiće, kašikice, posudu za hranu, čašu, slova, i cd. MIslim da me koštalo oko 40 KM. Bebica kojoj sam išla je sada veća pa sam stavila ove stvari, ali možete staviti i kozmetike i bočice, glodalice, igračku, čarapice, ma sve što vam padne na pamet Na kraju preporučujem umatanje u providni celofan da se ne praši i lakše je za nosit
super je, a i mene zanima cca. cijena jer meni bi dvije ovakve trebale ubrzo.
Ova moja torta je skromna. U njoj se nalazi malo pakovanje Pampers pelena br. 4, set od tri Becutan proizvoda, dvije NUK glodalice, pape, ukrasne trake, providni ukrasni celofan, papir za serviranje torte, kartonska rolna od kuhinjskog ubrusa, komad debljeg kartona i gumice. Torta košta onoliko koliko možete/želite utrošiti u nju.
(Nije lijepo da govorim o konkretnoj cijeni jer mama ovog dječaka posjećuje forum... Ovom prilikom joj šaljem pusu)
Jesam, i kutiju sam sama ukrasila. Dakle, već sam imala kutiju obloženu plavim platnom. Kupila sam u OBI-ju filc u raznim bojama. Našla sam na internetu razne crteže lavova, odabrala najljepši i prema njemu rezala materijal, malo šila, malo lijepila i gotovo : ) Namjeravam napraviti i Esmi jednu takvu kutiju.