Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nista ne stavljam, ja sam ih redala kao na slici, jednu na drugu, i unutra mi ostalo malo mjesta, i tu stavim peskir i tako svezem. Drugi "sprat" povezem šalom, a na treći stavim kapu, i na to jednog medu malog. Mislim nije nesto, samo sam htjela da vidim da li se to moze napravit, e sad ti sta hoces, mozes na to. Ali za taj poklon nekom ako hoces da lici na nesto, treba ti minimum 50 km ako ces samo pelene, bez igračaka.
evo slika, samo nemojte me puno kritikovat, vidjecete kakva ce bit kad se potrudim
hvala vam drage moje :) bas mi je drago da vam se svidjaju...
gvendolina---ne povezem ih nikako...napravis ih odvojeno i samo stavis jedan na drugi.poprilicno su stabilni i ne bi se trebalo "raspasti"...samo poklon moras transportovati sa malo vise paznje:) kada se umota u ceolfan mozes ponijeti fino kao "kesu"malte ne drzeci za dio gdje ste celofan svezale... ne znam kako drugacije da se izrazim...a u autu spusti na pod da prilikom "naglog kocenja" se ne bi prevrnulo sa sjedista...
Breskva, a i Maida RR, kako ste "zadrzale" pelene jednu uz drugu, i da li ste icim povezivale spratove, ono tipa flasicom, peskiricem? Jeste li probale napraviti torte kao na onom videu, ono da ih srolaze pa stegnete gumicom? Sta je jednostavnije, onako srolane, ili ovako samo jedna uz drugu? Super su vam torte!
Breskva, a da te pitam koliko ti je pelena trebalo, koliko koji sprat ima pelena, i koliko te otprilike love dosla ova torta?
18 KM pelene (sleep and play pampers-2) 2 KM ukrasna traka 1 KM rukavice 2 KM kapica ________________ 23 KM Ne znam tačno koliko koji sprat ima pelena ali otprilike otišlo mi je oko 50 komada, a pakovanje je od 70 kom. te sam ostatak ponijela u kesi
< Poruku je uredio Breskva -- 18.10.2009 16:28:21 >