Anoniman -> RE: Bolne bradavice i mastitis (8.4.2009 9:06:27)
|
Hvala vam svima na brizi. Kako sam juce bila razocarana u zdravstvo, u sve. Juce sam imala temperaturu do 7 sati navece. Prvo sam zvala svoju porodicnu ambulantu, naravno nemaju termina a dr samo do 1 prima pacijente, a druga smjena ne radi. U DZ ima narucenih, trebam cekat. Sta da cekam? Imam temperaturu 39, oci mi gore, imam malu bebu, mozda se necete slozit sa mnom, ali nisam mogla pola dana cekat. Odem u hitnu, jer ne mogu skinut temperaturu, dzaba gutam paracetamole, sirce, tusiranje, nista ne pomaze. Njih 4 se izvalilo ondje, znate vec kako u hitnoj izgleda i pitaju sta je. Jedna me salje hirurgu a druga ginekologu jer to nije njihov problem.Ja ih pitam moze li mi samo dati nesto za temperaturu jer ne mogu vise na oci da gledam. Kazu da to tako ne moze vec se mora naci uzrok temperature. Izadjem odatle ljuta, bolesna, nemocna, povrijedjena.... Odem dalje, jos gori slucaj. Stanem s autom, isplacem se i krenem dalje. Kupim cepic voltaren i odma mi spadne temperatura. Jutros rano odem u porodicnu ambulantu naoruzana saburom, a i spremna posvadjat se s nekim ako mi samo spomene narucivanje i to da nisam narucena. Dobila sam uputnicu ginekologu, sad cu kod svoje dr Lejle pa cu vam posle javit sta je bilo. Jutros ova dr mi je rekla da je najbolje da obustavim dojenje dok ovo ne prodje.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kao da je to sad hocu sad necu. Eto zene tako vam je s ovim nasim zdravstvom. Jedva cekam da se moze birati kome ce se zdravstveno placati pa nek se zapitaju kad budu gubili malo po malo osiguranike. Ovo je malo off ali eto.
|
|
|
|