minie -> RE: Bolne bradavice i mastitis (10.6.2016 23:59:51)
|
IZVORNA PORUKA: Daliyah92 Mislila sam da ne pisem o problemu, ali posto ne prolazi moram pitati. Imam problem na desnoj bradavici, napukla i bolna na svakom podoju. Namazem cesto kremom koju su mi u apoteci dali i onda preko stavim malo maslinovog ulja da se ne zalijepi. A inace ako se zalijepi, kao da nista ni mazala nisam. Krvari po malo svaki put i malo se zagnoji. To traje vec mozda 10 dana i nikako ne prolazi, samo maalko se smanjilo ali nista posebno. Sad ne znam da li da bebu sto cesce dojim na toj strani ili da je osavljam vise da odmara i oporavlja se??? Sta je bolje za oporavak?? Ne bi mi bio problem dojiti je tu i cesce ako cu se tako brze oporaviti.. Koliko bi trebalo vremena da se pocnem oporavljati? Beba ja mislim pravilno doji, jer i na drugoj strani isto doji i nema problema. Ali sigurno je na pocetku nepravilno hvatala pa je tako napuklo. Kupila sam aventove silikonske bradavice, i mislim da sam dzaba bacila pare, samo jos vise boli... Samo namazi svojim mlijekom.i sto vise puta ostavi da se osusi na zraku. Ima li bebica naslaga bijelih na jeziku, tackixa po ustima? Ja pitah za to probadanje izmedju podoja (i meni se javlja u desnoj siki ) i kaze Lejla iz Dojenje je.in da ne mora znaciti da je soor. Da ne perem bradavice nakon svakog podoja i da pustim da se osuse na zraku, bebici da cistim gazom i vodom jezik inusta, ako se pogorsa da se javim.
|
|
|
|