bejbibi -> RE: Bolne bradavice i mastitis (8.5.2015 20:31:11)
|
IZVORNA PORUKA: hallima molim vas dajte mi neki savjet, beba ima mjesec dana, a ja od kad sam dosla iz bolnice muku mucim sa desnom bradavicom. Na sredini imam ranicu koja je krvarila dva puta, stalno sam mazala svojim mlijekom i aventovom kremom i konstatntno je zracim, tri puta su se stvorile krastice i manje je boljelo ali je on svaki put otkine jer je jako nemiran dok doji. Sada se ranica pocela i siriti i nesnosno boli, vise ne znam sta da radim, iskoristila sam i paket multimam kompresa. Strah me da kupim silikonske bradavice bar na tu dojku da mi se ne nauci samo na nju ili da je dzaba kupim a on ne bude htio tako da doji ako je to moguce. Draga mene su boljele bradavice nenormalno na pocetku,plakala od.muke i sto kazes bile u sredini te krastice male...i mazala aventovom i ssreca nike bilo nosta previse al bolile su, i ja kupim silikonske bradavice i hvala Bogu to me spasilo...manje bolilo i.mogla sam dojiti...inace imam fine bradavice, nosu uvucene a ja kontala te silikonske samo za uvicene. Medjutim one su me spasile jer fakag nisam mogla dojiti...mona A je znala odmah dojiti na te i nije se navikla..koristila dva dana i odmah samogla normalno da dojom.. Pa ja ti preporucunem te silikonske:) probaj,nemas sta izgubit...ako nista olaksat ce ti bol..meni jest...sad je.mojoj mjesec ipo Jos da napomenem da sam pocela.te koristiti peti dan kad vise nisam znala od sebe i bolova sta bi....odmah nakon dva dana bol skoro prestala,mogla normalno dojiti
|
|
|
|