makana -> RE: Bolne bradavice i mastitis (5.2.2009 15:55:41)
|
eh mila baš mi je žao i što se to dešava i što se sekiraš, ali najbitnije je da je bebac dobro, tj. da je kako kažeš miran preko dana, pretpostavljam da je zadovoljan jer bi plakao da mu nešto fali, stolica uredna, a to po noći što plače mogu biti i grčevi koji mu se tada jave, neka djeca plaču predveče neka po danu a naveče su mirna, dakle sve je individualno, to što te dr napada kao prvo nemoj više dozvoliti da ti se tako obraća, ona je tu da POMOGNE TEBI, ne da NAPADA, pa šta ako ga hraniš svako dva sata, preporučuju tri sata, a neki kad god dijete zatraži, ja sam imala problem zbog čestog hranjenja dijete povraćalo ključevima, smiri se, odmori se, ali ovo ti ozbiljno govorim, ako treba nek ti neko malo pričuva bebca a ti izađi prošetaj desetak minuta, raščisti sve u glavi jer ti si sa svojim djetetom 24 sata i nema ko da ti šta truni posebno neko ko tvoje dijete vidi pet minuta ma kako stručan bio smiri se, umiri se, dobro jedi, pij tečnosti i sa mlijekom će biti sve ok, a to je najbitnije jer tek tada imaš oružje u rukama kojim pomažeš djetetu koliko znam svaka beba izgubi na kilaži kad izađe iz porodilišta ne vidim potrebu da ga češće hraniš jer i ono što pojede ne može da svari tako brzo da bi primio novu porciju, ali ako ti se učini da ćeš nešto postići i poboljšati ti i uradi tako, nudi mu da jede kad god hoće pa i svako sat vremena sretno i nemoj se sekirati
|
|
|
|