Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zanima me da li neka od vas zna neku dobru metodu kojom bi se izgubio " stomak " poslije poroda, posebno poslije carskog reza?
uzmeš prozirnu foliju, omotaš oko struka i bokova dooobro par slojeva, obučeš maicu preko pa lijepo na fitnes na traku za trčanje/hodanje jedno satak, zatim ostale sprave, fokusiranje na sprave koje učvršćuju mišiće stomačne Zatim bazen i tako minimalno 2 puta sedmično Onda svako veče namazati stomak gelom Niveinim My silhouette Sretno naravno umanjiti klopu, ne prejedati se Zagarantiran uspjeh
< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.6.2009 22:45:09 >
kad ti rece folija veeseelaa.prije rata jos kupila sam one termo ili kako su se zvale , hlace koje podsticu znojenje i oblacila sam ih kad sam krecila,cistila kucu,i tako to.nisma imala ni grama viska a celulit je bio za mene nestvarna prica.a joj da me danas vidite, boze zakloni koliko celulita i sala na bokovima i dodnjem dijelu stomaka
folija pospjesuje znojenje to znam ali ja sma se ulijenila 100%.reko da mi je na dugme kako sta pritisnuti i ode stomak. dans sam probavala jednu haljinu dugu na tregerice ama zeno kad je obukoh pa kad se sagledah sa svih strana doslo mi da placem.prije trudnoce 36/38 sada 40/42 nosim.
< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.6.2009 22:54:18 >
cao, ma ja kontam krenuti vjezbati u fitnes klub atlantis, ovdje na cvili, pa cula sam da je trener za tae-bo boli glava, mislim na strucnost ne na izgled , je li ko bio
cao, ma ja kontam krenuti vjezbati u fitnes klub atlantis, ovdje na cvili, pa cula sam da je trener za tae-bo boli glava, mislim na strucnost ne na izgled , je li ko bio
ma to ti je odlično, nisam bila al koliko ti sebe uložiš u trening toliko ćeš i uspuniti svoja očekivanja Samo naprijed, ne može biti loše
ma kontam blizu mi pa se mogu i nakaniti sama, inace sam uvijek isla sa nekom jaranicom,ono jedna drugu nagovaramo da istrajemo, hahahaa, ma ne znam, misli koliko god se umoris na treningiu toliko se um odmori
uzmeš prozirnu foliju, omotaš oko struka i bokova dooobro par slojeva, obučeš maicu preko pa lijepo na fitnes na traku za trčanje/hodanje jedno satak, zatim ostale sprave, fokusiranje na sprave koje učvršćuju mišiće stomačne Zatim bazen i tako minimalno 2 puta sedmično Onda svako veče namazati stomak gelom Niveinim My silhouette Sretno naravno umanjiti klopu, ne prejedati se Zagarantiran uspjeh
veeseelaa ovo je nesto pravo dobro ja poslije poroda sa blizancima bas bih trebala nesto ovako sebi priustit da je nesto makar malo od ovoga primjenit bilo bi ucinka ja jedino nemam vremena za bazen i fitnes a mogu se isto tako kretat i u kuci uzmem jednog bebaca i u jednu ruku a drugog u drugu pa lagano po kuci eto mi fitnes malo šale nije na odmet pussaaa i extra su vam ovi savjeti
folija pospjesuje znojenje to znam ali ja sma se ulijenila 100%.reko da mi je na dugme kako sta pritisnuti i ode stomak. dans sam probavala jednu haljinu dugu na tregerice ama zeno kad je obukoh pa kad se sagledah sa svih strana doslo mi da placem.prije trudnoce 36/38 sada 40/42 nosim.
uh tjesim se kad nisam sama Ista ti je situacija i kod mene ja neki dan uzela neku haljinu na dugmad i to 40br.hajd reko moci ce i kad sam je skopcala ona dugmad samo se rasisise svako na svoju stranu a prioje mi bilo veliko i 38,eeee valja ovo salo skinutiiiiiii