Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja kad god radim trbusnjake boli me rez od cr i onaj tupi bol tamo negdje u dubini..... nije mi problem ih raditi,mogu ih uraditi bruku al me brine zsto me boli poslje obzirom da je proslo 7 mj
ja kad god radim trbusnjake boli me rez od cr i onaj tupi bol tamo negdje u dubini..... nije mi problem ih raditi,mogu ih uraditi bruku al me brine zsto me boli poslje obzirom da je proslo 7 mj
A draga,pa tek je prošlo 7 mjeseci da ti bol kod trbušnjaka ne bude izražena. Bolje je da laganije hodaš.