inna -> RE: Smedkasti iscjedak ranoj fazi trudnoce (19.6.2008 13:37:16)
|
Heh, šta reći. Zahvaljujući samo jednom presubjektivnom komentaru kojeg sam pročitala jučer, zamalo završih na hitnoj, no podrška bližnjih me umirila i odlazak ginekologu je riješio problem. Vjerujem da svi pišemo vlastita iskustva, ali ona takva treba i da ostanu, gdje se ne treba previše generalizirati i uopćavati, jer na kraju svaka smo zasebna individua i imamo različite trudnoće. Valja razmišljati i o tome, sa svješnošću da ovo čitaju i buduće mame koje nikad nisu rađale i koje se plaše svake i najmanje promjene. Ali eto, dovoljan je samo jedan redak da vam tlak ode u pogrešnom smjeru, jer količina sugestije je nenormalno velika. Treba pripaziti šta i kako napisati i da se zadrži objektivnost. No, ja sam danas evo dobro, pri kraju 6. tjedna sam, pijem Dabroston, 2x1 do sljedeće kontrole za mjesec dana. Ginekolog mi zabranio posjet internetu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Svim trudnicama želim najljepše trenutke tokom trudnoće, bez stresa i kojekakvih narodnih predanja. Selam :)
|
|
|
|