minchis -> RE: Smeđkasti iscjedak u ranoj fazi trudnoće (25.10.2013 22:06:04)
|
IZVORNA PORUKA: Calathea Pozdrav,evo da se i ja javim sa svjezim smedjkastim iscjedkom (kako ironicno :( ) Sinoc kad sam ustajala na wc primjetila sam taj iscjedak,mozda ce zvucati glupo,ali prije 3-4sedmice mi se isto dogodilo i bila sam u istim gacicama kao sinoc,odmah sam ih promjenila,jer sam shvatila da me poprilicno stezu :/ Inace sam 10ta sedmica trudnoce.Jutros kad sam se probudila nije bilo nista..Ginekologu trebam 07.11. i tada cu biti u 12sedmici, cudno da me toliko nije uplastio iscjedak,jer sam vec mjesec dana rasulo s mozgom,imam uzasne mucnine,ledja me bole,imala sam i strasnu glavobolju zbog koje sam vec 7 dana na bolovanju,pa sam valjda i stim previse opterecena.Odlucila sam da ne trcim ginekologu,jer sam od samog pocetka svake 2sedmice visila kod njega,inace imam policisticne jajnike pa sam imala malo cesce preglede. Jedino sto sam 100% sigurna- one gacice vise ne oblacim :D Pozdrav svima p.s.inace od pocetka trudnoce pijem Dabroston 3x1 radi preventive! hmm...i ja sam imala dva puta taj iscjedak,negdje u drugom i trecem mjesecu i doktor nije mogao puno ni uradit nego dati utrogestan i zaprijetiti mirovanjem. Vazno je da se ne povecava i da ostane smedji, da ne mijenja boju. Samo miruj,a ako primjetis jos nesto cudno,ipak odi ginekologu :) eh da...kad me je pregledao, pitao me prvo jesam li imala odnose (a jesam noc prije) i zabranio mi ih je do sljedece kontrole...tako da smo neka 3,5 mjeseca apstinirali [sm=smiley1.gif] veliki pozdrav i sve najbolje!
|
|
|
|