Mona Mohamed -> RE: Smedkasti iscjedak ranoj fazi trudnoce (12.10.2010 14:10:12)
|
IZVORNA PORUKA: balasgirl Ja sam u trećem mjesecu trudnoće malo prokrvarila (ustvari nije bila krv,već baš smeđkasti iscjedak). Pravo sam se zabrinula, s obzirom da smo se muž i ja trudili dugo vremena za bebicu. Međutim, moj doktor me je uvjerio da nije bilo ništa strašno u pitanju jer se iscjedak pojavio u vrijeme kad bi mi i inače da nisam trudna došla mjesečnica. Tako da sam smirila, primila tri sedmice zaredom injekcije progesterona i utrogestan vaginalno, uzela bolovanje i mirovala nekoliko dana i sve super prošlo, hvala Bogu. I ja sam imala smedkasti iscjedak u pocecima trudnoce. Doktor mi je rekao da nije strasno vec da mirujem. Istina u tim danima (tog se dobro sjecam) sam se mnogo naprezala, pospremala stan generalno. Pretjeran umor..I to je to. Poslije toga sam bukvalno odlezala dva dana i jedina relacija setnje mi je bila krevet i toalet i iscjedak se povukao. Hvala Bogu sada sam mama jednoj prekrasnoj djevojcici.
|
|
|
|