Noir_ -> RE: Test za trudnoću (29.8.2013 15:05:24)
|
Pozdrav za mame i one koje ce to uskoro postati,nova sam na forumu,pa imam par pitanja. Ovako,zadnja menstruacija je pocela 03.08. i trajala do 8-9.08 . Rizican(onaj kojeg ja drzim za rizican) odnos se desio 14.08. Poslije toga muz je bio na poslovnom putovanju i nismo imali odnose do 22-23. 08. Ja menstruaciju ocekujem tek za dva-tri dana (31.08-01.09),dakle meni nista ne kasni,ali kako su mi grudi(po mojoj slobodnoj procjeni) narasle malo ranije nego sto je to uobicajeno pred menstruaciju,znaci prije 4-5 dana,krenula sam raditi testove.Tu pocinju moje muke.Valjda zbog silne zelje da budem trudna umisljam drugu crticu ili pak ne umisljam[sm=zmeden.gif]. Na testu se pojavi jaasno crvena kontrolna linija i kao neka(nemojte se sad smijati) negdje u dubini,kao obris druge linije.Ne znam,iskreno.Vise ne znam ni kako izgleda negativan test.Danas sam ponovo uradila ,ista stvar.Cak sam i uslikala,medjutim ovo sto sam ja uslikala,bojim se da je proslo vise od 10 minuta(kasno mi sinula ideja,ne zamjerite).Pa eto,ja cu postaviti slike,a vi,ako vam nije problem,zamislite ovu drugu liniju jos duplo svjetliju-takva je bila nakon 3-5 minuta. Evo http://postimg.org/image/5g7ib6qbb/
|
|
|
|