MiS! -> RE: Test za trudnoću (16.7.2013 11:48:27)
|
poštovanje ekipa i pozdrav! pišem u curino i moje ime i imamo jednu malu nejasnoću koju bi volili s vama podijelit pa da nam ju pomognete riješit! da odmah napomenem, ne planiramo trudnoću pa smo zbog tog sad malo i u brigi. cura ima dost neredovite menstruacije (kasne uvijek 2-5 dana) pa ću probat što jasnije prikazat stvari. ukratko, jedno veliko OFFTOPIC podpitanje: zanima nas postoji li mogućnost da ona zatrudni ako su stvari ovakve: - 02.07. [utorak] - dobila je menstruaciju - 09.07. [utorak] - menstruacija je završila - 07. - 12.07. - imali smo svakodnevno nezaštićene odnose - cijeli vikend joj je bilo strašno loše (počinje u večernjim satima; malo neobično al i dalje normalno za simptom trudnoće), iscjedak joj zna biti povećan, a dosta često osjeća i povremeno vrtoglavice i pritisak u glavi jasno mi je da smo se neodgovno postavili u to sve, još više što ovakve odnose prakticiramo već dobrih 2 godine, koliko smo i zajedno, no evo, čovjek tek kad zaglibi spozna šta je zapravo radio cijelo vrijeme... te vas stoga molim za kakvo objašnjenje budući da u ljekarnama (kad smo kupovali test za trudnoću) i više nego površinski stvari objašnjuju, a na ginekologa bi se tek morala naručit i čekat ko zna koliko (a prilično nam je hitno, pa nam je potonja solucija isključena). a sad ONTOPIC pitanje: gore spomenuti test je kupljen i radi se o clearblueu za koji viču da je itekako pouzdan. e sad, gospođa u ljekarnoj je rekla da se on koristi baš četvrti dan prije neg bi menga trebala doć (al kako da čovjek zna koji je to dan ako se radi o neredovitoj M?!), a na kutiji pak piše da se testiranje provodi "DO ČETIRI DANA PRIJE POČETKA M". znači li to da mi možemo i ranije odradit test s clearblueom pa da ne čekamo baš do samog kraja srpnja? nadam se da ćete imat pokoju minutu za pročitat ovo! unaprijed vam hvala!
|
|
|
|