Crnkica -> RE: Stitna zlijezda (26.9.2012 22:28:58)
|
IZVORNA PORUKA: bebaa drage moje,dugo se nisam javljala na ovu temu mada svaki dan visim na ringeraja...ja sam u 38. nedelji trudnoce...sto se ticee stitne imam hipotireozu i od pocetka trudnoce sam na redovnim kontrolama svakih mjesec dana i moram reci da se nikad nisam bolje osjecala,nema nikakvih ruznih simptoma,opadanja kose,teskog disanja a da ne govorim kako mi se zeljezo popravilo,pa zadnji 15 godina nisam imala zeljezo 13,9 uvijek oko 4-5.eto pa da se buduce mame s ovim problemom ne sikiraju...zatrudnili smo iz treceg pokusaja...puno pozdrava i sve najbolje svima...[sm=duda.gif] draga moja bebaa,drago mi je da si pred porodom ili si već rodila,nisam često na rr pa nisam u toku,čitala sam ovu temu pa stigo do tebe,i ja imam problema sa štitnom,kod mene je hipertireoza tj. pojačano lučenje hormona,gadno stanje.i ja sam rodila prije 4 mjeseca,imam fala Bogu zdravu bebu,muči me štitna već nekoliko godina mada sam je otkrila prije godinu i po.teško je simptomi su užasni,liječila sam uspješno 3 mjeseca i došlo je u normalu,međutim u 8 mjesecu trudnoće pojavio mi se poslije stresnog trenutka,oštra bol u vratu i odtad je opet počelo po starom,još i gore.srce mi preskače svako pet minuta,kosa opada,gušim se,nervozna sam,mršava,još i dojim,a nepijem nikakvu terapiju,nekako podnosim sve to zbog dojenja ai doce i bolnica su mi dojadili.drago mi je da si ti dobro i puno pozz i tebi.
|
|
|
|