mishkica -> RE: Stitna zlijezda (28.1.2013 16:41:10)
|
Pozdrav cure, ne javljam se cesto, ali ovdje vidim o stitnoj, i moja je nekakva uzburkana, ja nikad nikakav simptom nisam imala da s njom nesto ne stima, medjutim, kad sam prvi put bila kod ginekologa izmedju ostalog zaokruzio mi da povadim i ove hormone, i tsh bio 20, od tad svakakvih varijacija bilo i na letroxu sam 75mikrograma, a nedjeljom 50 vec 3 godine..poslije poroda tsh bio nula 6-7 mj i tad mi je rekao da prestanem dojiti, da se hormoni smire, jer prolaktin to jos koci da se smiri poslije poroda..ja nemam bas nikakvih smmptoma ali sam 8 kg dobila u vrlo kratkom vremenu kad sam posla piti letrox, pa sam otad stalno po dijetama, neuspjesnim, probava mi kriticna, kosa je ok, a sad primijetim na ogledalu zadebljanje na vratu s desne strane, pa moram otici do njega, nesto kao podbradak, ali ne na tom mjestu, bas vidim da je stitnjaca tu, jer u mene je ostecena jednim dijelom, ali nije bilo zadebljanja dosad..doduse posao me sekira u zadnje vrijeme, pa se bojim da je i do toga...ne znam sta je ovo, i ni rolke ne mogu nositi, stalno kao da me neko davi..iko slicno iskustvo??[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|