Lilly -> RE: Laparaskopija (12.11.2008 16:11:34)
|
Buducamama, i ja sam imala neko cudno krvarenje. To je bilo nakon izlaska iz bolnice, znaci ne odmah nakon laparo. pa sam se bila jako uplasila sta bi to moglo biti jer nije bilo vrijeme da dobijem(sredina ciklusa). To je trajalo 3-4dana. Nakon toga(krajem ciklusa) sam dobila uobicajeno na 30dc. Pisala sam o tome na pocetku teme: Cure, recite mi kakav je bio kod vas oporavak nakon laparo. i histero.? Ja dok sam bila u bolnicu svo vrijeme sam primala infuziju i bilo mi je bolje. Sad kad sam dosla kuci pocelo je neko krvarenje, pa ne znam da li je to normalno.? Prva dva dana bila je neka sukrvicu i to je ok ali sad krvarim. Uopste nije vrijeme da dobijem pa sad ne znam, malo sam zbunjena i zabrinuta. Strah me da se nisam previse istezala, mada trudim se da mirujem. Jos uvijek se ne mnogu ispraviti prilikom hodanja a kada lezim onda samo na ledima, cim se okrenem na stranu osjetim neko zatezanje. Malo me brine i ovaj rez na pupku dok ovaj drugi i ne osjetim...Molim vas, dajte neki odgovor, kako je bilo kod vas? Draga, mislim da je kod tebe slicno s tim da tebi sada kasni. Strpi se jos malo a onda uradi testi. Navijam za [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|