vjestica -> RE: Laparaskopija (23.10.2008 10:45:35)
|
hvala na savjetima i lijepim željama imam amoksicilin već jedno pakovanje kod kuće (ja mislim da je dovoljna jedna kutija za 5 dana) a za metronidazol sam rekla mm da kupi, ne može stići sad još ići kod opšteg, vidjeće da ga ranije puste s posla da bude uz mene pitala sam kad se mogu kupati ( ja bih sad najradije) kaže dr sutra najranije, a bogami ne znam hoću li i sutra biti u stanju možda da se istraljam mokrim peškirom a jesi i ti mijenjala zavoj? uh sama sebi smrdim inače ja sam bila dobra skroz i kad sam se spremala za bolnicu i kad sam došla gore, meni je jedini problem bio ići u wc (fuj, još sam ponjela rukavice, maramice iz dm-a za dezinfekciju wc daske, pa navučem rukavicu i maramicom obrišem dasku, pa je još obložim papirom) i što sam gladovala, ali to je ok bilo, dok nisam ušla u salu, tamo sam kolabirala, da je Godinjak htio otkazati operaciju, srećom došla sam sebi, pa me ipak operisao to je vjerovatno od straha, tako sam ja ko dijete, nije me strah da vadim krv, ni ptimim vakcinu, dođem normalno i onda kolabiram
|
|
|
|