mala tratincica -> RE: Laparoskopija (14.4.2016 12:51:36)
|
Draga ema08, hvala ti puno na ovim rijecima, znace mnogo! NIje mi problem otici privatniku ili u neku IVF obzirom da ih sad kod nas ima hvala Bogu. Ali mi je problem sto me uvijek vracaju na pocetak, svaki put. Dosta mi je vracanja na pocetak. I u vecini slucajeva, uvijek je ista prica tipa: "uh, pa imate godina (ja 35, MM 37), idemo odmah na vantjelesnu, bla, bla, bla".... ZDRAVA SAM! Provjerite mi jajovode! [sm=hudicek1.gif]Svi nalazi su nam u redu! Zasto ne uradite i to, pa da znamo na cemu smo? Izvinjavam se na ovim izljevima frustracija, ali ne mogu vise vracanja na pocetak...nadam se da me razumijete. Zato, molim se da mi to vise urade, tu laparo, i puste me da se na miru s****. Izvinjavam se na izrazu, ali stvarno... A zelim stvarno da vjerujem da imamo dobre doktore u drzavnim ustanovama, za koje placamo zdravstveno osiguranje, pa ako mi kazu zacepljeno je, nema mogucnosti za trudnocu, e onda cu privatno u IVF i na VTO. Nisu mi problem finansije. SVE BIH DALA ZA [sm=duda.gif] i one dvije crtice na testu [sm=smiley19.gif] Zato sam pitala za savjet, ko je dobar dr u drzavnim bolnicama za laparo, posto Godinjaka vise nema... Na HSG ne mogu, iz odredjenih razloga (ratne traume....), bilo RTG ili UZ, nijedan dr mi to ne dozvoljava. Uh, izvinjavam se na ovom opet dugom postu, nadam se da neces ni ti, draga ema08 ni druge zenice zamjeriti. Draga ema08, nadam se da si sretna napokon i da imas slonovske zivce nakon svega sto si prosla... Divim ti se!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|