ivannna -> RE: Laparoskopija (4.7.2011 8:43:58)
|
Draga Hmela ja sam radila laparoskopiju na Jezeru u decembru, vjestica ti je sve fino napisala ja bih jos dodala da sto se tice iskustva poneses one VIR 80, i oni tamo ce ti davati takve, a dobri su jer su prirodni nema plastike. I jos jedna dobra stvar je da kupis jednokratne gaćice ima u DM-u. Meni je bila radna laparoskopija (skidana mi je endometriomska cista) tako da sam u bolnici bila 5 dana, jedan dan pripreme, jedan operacija i intenzivna (pri buđenju iz anestezije odskakala sam od kreveta, cini mi se od zime, onda sam zaspala poslije sam povraćala par puta, al nisam osjetila nikakve bolove niti rana niti ono u ramenima i plućima), i onda jos tri dana na odjelu. Ali ako je tebi dijagnostička mislim da će se to svesti na 3 dana sve ukupno, jer ja sam imala i dren iz rane. E da niti meni niti ostalim curama nisu davali dulcolax za čišćenje, već su nam večer prije operacije radili klistir, mene je to prepalo kad sam skontalaa sto me zovu, al na kraju je ispalo da ni to nije strasno, sto je najvaznije ne boli, samo neugodan osjecaj, tako da se ne prepadnes ako te i to snađe. Evo sad se sjetih jos nečega, meni je doktorica anesteziolog koja je dolazila da me ispita vezano za anesteziju dan pred operaciju, rekla da mogu ponjeti mobitel u intenzivnu tj. na operaciju pa da mi oni stave kraj kreveta u intenzivnoj, tako sam i uradila, ali su me onda na intenzivnoj napali i kao ne smije se ovdje unosti mobitel bla bla, na kraju su mi ga dali i dobro mi je dosao da se javim svojima, a i davala sam ga curi sto je samnom bila u intenzivnoj a rađen joj carski da može nazvati muža da pita kako joj je beba jer joj niko nista nije rekao. Joj sto sam ja otegla, al samo jos da ti kažem da sam ja bila prezadovoljna osobljem, najprije divnim curama u intenzivnoj koje su stvarno letile oko nas, kao i sestrama na odjelu [sm=bravo.gif]
|
|
|
|