ivannna -> RE: Laparaskopija (15.12.2010 7:37:05)
|
San 4 nisam jos bila na prvoj kontroli kod dr. pa ne znam jos detalje, al od one price prije operacije, shvatla sam da obzirom jel da sam sve ovo radila u svrhu zatrdunjenja, bi trebalo poceti raditi na [sm=duda.gif] vec slijedeci ciklus. A da li su tebi konci sami ispali ili ti ih je dr. Godinjak skinuo, kad si isla na prvu kontrolu, ja jos cekam nalaz patohistoloski da odem na kontrolu. Merima_s mislim da trebas racunati na dvije sedmice bolovanja ili bar 10-ak dana nakon operacije,(najbolje ti racunaj na dvije sedmice nakon operacije, a ako se budes dobro osjecala uvijek mozes prekinuti bolovanje-jer sve je individualno), ipak je operacija makar bila dijagnostička stres za organizam, a ni koci ti ranije neće ići van. Oni koji rade dijagnosticku ostaju svega dvije noci u bolnici, a ja sam bila 4 noci tj. 5 dana sve ukupno. Ja sam na bolovanju vec drugu sedmicu nakon operacije i vjerovatno ću i treću, jer iako se fizički osječam već ok, rane me pomalo bole i ne mogu uopće obući hlače ili sl. Mia neces vjerovati uopste me nije boljelo vađenje drena, samo mala bol i više neki neugodan osjecaj da ti nesto izlazi iz stomaka, ja se nisam bunila za dren, drago mi je da provjerimo sta se desava, a kad sam vidjela koliko je izaslo drago mi je da to nije ostalo unutra :). Ali i dvije cure koje su lezale samnom u bolnici nisu imale neko previse neugodno iskustvo sa drenom. Zao mi je sto je tebe tako boljelo i ostalo ti tako grozno iskustvo.
|
|
|
|