kaktuscic
|
Moj se odavno sam oblaci, sve sam obuce, ali koliko mi zivaca to oblacenje uzme bolje da ga ja obucem, ali mi neda! 100X moram reci, obuci to i to, idemo, mi smo spremni, on se glupira... i to zna trajat sat, ali na kraju kad krenem izaci, a on nije spreman krece plac... i onda se za minut obuce. Prestao je psovati, i sad opominje svakoga ko psuje. Ali s njim je nadmudrivanje svakodnevno i konstantno! Ja sam toliko umorna, sa svima pricam u siframa... Guzu mu ja perem poslije svake nuzde, ne mogu mu jos uvijek to dopustiti da radi sam, sve ostalo radi sam, pere zube sam, umiva se sam, 100x dnevno ruke pere sam, jede konacno sam! Ali kod nas je i beba prohodala, odnosno sad vec protrcala kroz kucu, pa je sad sve haos... do kad ce trajati ovo ludilo ni sama ne znam, manji se penje po svuda, veci mu pomaze, manji skace veci ga hvata, veci grli manjeg, pa oboica padnu, manji se razbije veci se smije, veci se igra, manji mu rusi sve, veci vristi na njega, onda manji place... veci hoce manjeg da seta, manji se ozari od srece, veci ga vuce pa manji padne i tako po cio dan! a uz sve to valja se s vecim nadmudrvati i objasnjavati... Ja sam totalno pukla! Prije sam samo govoila da hoce ovaj porasti, prohodati, sad vise nista ne cekam, pomirila sam se sa cinjenicom da ce narednih nekoliko godina biti ovako...
|