Rabi
|
joj draga emma, ja kd citam tvoje postove isto k'o da ih ja pisem Ovo kontriranje me ubi daaaaaaanima!!!!! Danima!!! Vise sam looooda sto na sat otisli po njega u vrtic, i kao i uvijek fino ze zagrlimo, poljubimo, pitam ga kako je slusao, jeo, pio, spavao...bio dobar..Ja vidim da nesto nije ok I pitam kaze ucitelj bio je u kazni Sta je radio kaze bacao igracke u vis, a iznad ovjesani njihovi crtezi. i ucitelj ga upozorio a on nije htio poslusati i bio u kazni... Ali hajde, sve to ok, nije bio dobar, bio u kazni(sjedio na stolici)...ali kad nam to ucitelj saopsti kad on poce urlati, plakati, trzati se, zamahivati kao da mene hoce da udari a ja sve fino polahko, smireno...objasni razjasni...kazem nema veze, nisi bio dobar, ucitelj nije ljut na tebe, morate slusati ucitelja...Pa kako ,rekoh, D.? On je uvijek u kazni pa ne place....Toliko mu je nesto bilo krivo zbog te kazne Jedva sam ga umirila! Al hajde, u autu se nastavlja dalje...kaze daj mi zvaku! Kazem, nemam...imam coko jaje, moze umjesto zvake? Kaze moze! I dam mu.. Kad je pojeo kaze daj mi zvaku Ja opet isto ponovim i kazem evo imam jos jedno jaje u zamjenu za zvaku ali da mi ne trazis vise zvaku jer nemam, kaze dobro Pojeo i usutio do kuce! Kad smo dosli kuci uvijek nastaje haos odmah s vrata...Adnane izuvaj se...kaze, nemooooooooogu, vidi ovo mi zapelooooo...aaaaaaaaaaa.....I uvijek ja izuvam, al i to hajd...nije problem!!! Sad me slomi ovo negodovanje za sve ako trazi nesto a ja kazem nema, odmah je bacanje, udaranje od namjestaj, udara sam sebe po glavi(cak je i ajsa posela ovo da radi ), mlatara rukama i nogamaa, histerise, vristi...... A o tome sto ajsu maltretira, gnjavi, otima igracke....da ne pricam Ja uvijek kazem nek su mi zivi i zdravi prvo, ovo cemo sve nekako Ali eto slomi me ova neka njegova ljutnja i histerisanje za SVE, ali bukvalno SVE!!!!! Sve mi lijepo ispricamo, dogovorimo se, grli mo se, volimo se...ali cim nesto ne ide po njegovom planu...nastaje haos!!! I znam sve koji je glavni razlog...LJUBOMORA!!!Kako da nekako uspostavim barem malo ravnoteze Nemojte mi govoriti samo da se vise posvetim njemu nego njoj, da nju ostavimo a snjim samo da izadjemo, da se s njim vise igramo a da Ajsu malo ''proslijedimo''' jer sve to radimo....trudimo se u svakom mogucem trenu da se vise njemu obracamo, u svakom pogledu... Bio je jedno vrijeme ''dobar'' mislim nije bilo ovakvog agresivnog ponasanja..ali je u nazad nekih desetak dana opet poceo po starom