kolacic -> RE: Zbog čega biste se razvele? (13.6.2013 22:53:11)
|
IZVORNA PORUKA: tinkivinki IZVORNA PORUKA: kolacic IZVORNA PORUKA: vila_7 pa kolacicu - zato sto za brak najcesce je razlog ljubav (pa ne pitaju) , a za razvod je milion razloga.... I mozemo mi pricati da i nas ne zanima kad se neko razvede , zasto su se razveli ,...ali svi se mi sokiramo kad npr.par koji je izgledao sretno-odjednom se razvede..... Iskreno mene prvu tako nesto sokira i pitam sugovornika zna li razlog. e onda ja spadam u manjinu koju ne zanimaju razlozi razvoda, kao ni sklapanja braka, jer ima dosta brakova brak na brzaka pa divan brak, i brak nakon 7 godina veze pa haos. A sto je to u nasoj sredini takav mentalitet da svi moraju cackati zasto se neko razveo ili razvodi, pa dovoljna je cinjenica da se razilaze, sta koga briga sto??? [sm=hudicek1.gif] mislim da to nije čačkanje već nam nekad nečiji brak sa strane gledano djeluje super pa kad se rastanu logično je pitanje zašto.iskreno,meni bude i žao,pogotovo ako imaju i djecu.a ne pitam sigurno zato da likujem što se neko razvodi[sm=smiley29.gif] ja sam onda manjina, mene nikad ne zanima prljavi ves koji bracni drugovi iznose tek onda kad tikva pukne [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a do tad, naravno da su sretni i da imaju divan brak [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|