madam x -> RE: Neobične navike (15.6.2013 13:59:35)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa npr počnem da razmišljam o nekoj osobi, situaciji sa istom i sl i onda počnem da vraćam film u glavi šta me asociralo da uopće mislim na nju user posted image pa kao prije nje sam mislila na ljeto a zašto na ljeto pa suncobran me asociraao na isto a gdje vidjeh suncobran u nečijoj bašti a čiijoj bašti hahahahah i sve tako dopk ne dodjem do te osobe hahahhaha jel me kontate? radil iko opvo, sad sam se već zabrinula Radim ja..slično, otprilike, ali to samo kad sam bez obaveza pa imam viška vremena, pa onda mi se gluposti vrte po glavi. Pričitala sam gore da je neko napisao, da kod kuće razmišlja o stvarima koje se dese npr. na poslu i dugo vraća film, to se i meni nekad desi, nevezano za posao, nego uopšte, nešto, gdje mi ostanu misli. Ali to mi je bilo jako izraženo jedan period u pubertetu, možda nekih 2 mjeseca, da sam ja uvijek razmišljala o nečemu što se desilo, nešto neprijatno, ružno, nezgodno....i kao da sam mislila da sam ja mogla nešto učiniti da se to ne desi. To me je stvarno opterećavalo i nisam se nikako mogla koncentrisati na aktuelna zbivanja. A sad , mislim da nemam nikakvih neobičnih navika, imam nekih svojih, ali ništa vrijedno spomena.
|
|
|
|