Lulu_08 -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2011 0:19:23)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Djana IZVORNA PORUKA: veeseelaa meni dijete uopće ne smeta spava popodne po par sati, naveče zaspe oko 22-23 i ne budi se do ujutru Zaista nas nije nikad omela u sexu.... Jedno vrijeme nakon poroda 4/5 mjeseci poslje poroda bolje receno sam se udebljala, mjesec kasnije pocela raditi opet. Nisam bila zadovoljna sama sa sobom. Zelja sa sexom je znatno opala. Odnos izmedju mm i mene je bas onako bio "drugaciji", hladniji. Osjetila sam se bas nezadovoljnom saba sa sobom, i malo po malo promjenim par detalja, sredim si noktice, skratim skroz kosu promjenim friz. Nakon izvjesnog vremena odlucim probati nesto novo. Odem samoinicijativno u shopping, kupim ves do bola. Tu vece uspavam Lunu ranije, priredim muziku i svijecice (Lunu dojila pa od pica ne bi nista), i keksali se do jutra hahahaha. Od tada se odnos "unormalio" ponovo !!!! I ja sam misljenja da je sex jako vazan za dobar odnos izmedju muza i zene! svaka čast draga moja ja mislim da se pojedine ženice slabije sexaju jer se ne osjećaju privlačnim, neke dobiju na kilaži i sl ja kad dobijem na kilaži ne remetiti me do duše [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ja mu samo napišem sms "dragi dodji, debela te čeka" hahahah HAHAH.. E a da znas koliko je lakse kad u tom trenutku podijelis to sa muzem. Njemu rekoh, kaze on sve dok guza ne smrsa dobro je, hodi sad taji brzo hahahahaha...."bice tebi posle taje bice buji paji" hahahahahah...
|
|
|
|