Lulu_08 -> RE: ODNOS - koliko često (21.2.2011 13:15:46)
|
IZVORNA PORUKA: ena23 Ma doktori nemaju pojma o dojenju i to je tema kojoj sam posvetila mnogo paznje u zadnej vrjeme, dojenje apsolutno ne smeta trudnoci, ili obrnuto, ali to nije ono sto mene muci. Ono sto me muci je da stvarno nemam zelju za sexom. A jako bi volila da je imam. Ma stvarno nekada mi je zao mm-a i nekako se osjecam bezvrjedno pa se natjeram na par minuta "uzivanja" ali se poslje osjecam jadno a njemu tada bas apsolutno nista nije jasno. Da se razumijemo, mm je divan. Nikada ne bi ustrajao na necemu sto ja ne zelim i nikada ON nije ucinio da se osjecam jadno. A meni je zao njega jer on stvarno ima jak libido i znam da bi mogo tri puta dnevno a citajuci ove teme vidim da ima i takvih zena pa mi dodje kao zao sto ja nisam jedna od njih... pa onda kontam da je to vjerovatno do hormona, trudnoca+dojenje vjerovatno cini svoje... Ma ne znam... stvarno sam zbunjena... ne znam ni ja sta hocu i zasto pisem, valjda trazim lijepu rjec, konstruktivan savjet, iskustvo... hanady mila, hvala ti na odgovoru na pitanja u mojoj glavi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sigurno da hormoni čine svoje, a ti si meni nekako skroz mila i zvučiš pravo spremno da radiš na svom braku, što me uvjek veseli čuti! Nego ako želiš da pojačaš svoj libido, mislim ovo ukoliko nisi zadovoljna sa istim, možeš pokušati promijeniti taktiku. Malo djete, dojenje, trudnoća, sve to utiče na manjak vremena, strpljenja i prilike da bi mogla posvetiti se kvalitetnom sexualnom životu. Možda bi tebi i tm godila promjena, da si priuštite izlazak na samo, promjenu okoline, novi veš, promjena taktike, možda si se prilikom trudnoće, poroda, dojenja itd promijenila, moguće je da ti ne godi više način na koji te muž pokušava zadovoljiti. Mislim da je u sexu kao i većini međuljudskih odnosa ključna riječ komunikacija. Važno je da komunicirate, da mu daš do znanja da ovako ne ide, da i on zna da ti je opao libido, pa da zajedno pokušate nešto drugo, nešto novo.
|
|
|
|