veeseelaa -> RE: ODNOS - koliko često (19.2.2011 23:02:50)
|
IZVORNA PORUKA: Puslica Definitivno sam shvatla koliko je keks bitan za brak za dvoje ,prije sam to negirala ,al kad sam osjetila da sam se odaljila od mm i da smo postali samo roditelji ne i partneri i ljubavnici auuuuu tad je belaj nasto ,u trudnoci smo rijetko al je tad bilo slatko ,mada nam je dr.zabranio ,sad rijetkooooo ,i to je do mene mrsko mi i odbijam mm ,on se naljutio i shvatila sam da je to najgore sto mozes uraditi muskarcu ,jer to vuce puno ozbiljnije stvari,,uglavnom sad stalno svako vece ili 2x dnevno ...i puno se bolje osjecam,vjerovatno i on ,vidi se i promjena medzu nama opet se zblizavamo. ma sex je cudo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] meni samo nije jasno kako to da žena ne želi sex sa svojim suprugom, zašto??? šta se dešava??? ne želim da pametujem niti da nekog uvrijedim al meni bi to značilo samo da me više ne privlači kao muškarac i da nedostaje ljubavi, ne kontam šta bi treće moglo biti ako naravno izuzmemo bolest il riskantnu trudnoću
|
|
|
|