|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odnos - koliko često?!
19.12.2011 15:13:42   
snijeg
IZVORNA PORUKA: Sandrich

Da ubacim i ja jedno pitanjce user posted image user posted image user posted image  MM nije kuci, doci ce nekih 8 dana prije mog termina poroda, ako se ja dotad ne porodim user posted image user posted image  pa me zanima smijel tad bit kakve akcije user posted image user posted image  user posted image

Ne da smije, nego se preporučuje user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 351
22.12.2011 14:50:49   
Sandrich
IZVORNA PORUKA: snijeg

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Da ubacim i ja jedno pitanjce user posted image user posted image user posted image  MM nije kuci, doci ce nekih 8 dana prije mog termina poroda, ako se ja dotad ne porodim user posted image user posted image  pa me zanima smijel tad bit kakve akcije user posted image user posted image  user posted image

Ne da smije, nego se preporučuje user posted image

nadam se onda akciji ako nas beba ne iznenadi user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 352
31.12.2011 14:14:21   
MehoG
2 do 3  puta tjedn. Bilo bi fino vise ali nazalost zbog svokog dnevnog rada od minimalno 10 sati previse umorni svi.user posted image

< Poruku je uredio MehoG -- 31.12.2011 14:19:15 >

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 353
19.1.2012 11:10:51   
Mimozica
Isto i kod nas, 2-3 x tjedno i to uglavnom vikendom user posted image

(odgovor članu MehoG)
Neposredna veza do poruke: 354
   RE: ODNOS - koliko često
20.1.2012 7:49:55   
Esmeralda

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Esmeralda

hm mislim da mozda ja imam precesto odnos ali sex imam 6 puta sedmicno, zasto da neuser posted image
u drugoj trudnoci sam se morala cuvati jer sam cuvala trudnoci, zatim nakon poroda sam pala u neko stanje depresije gdje sam bila sama sebi odvratna, ali zato sada se osjecam odlicno i nadoknadjujemo ja i muz sex od prije koji nam je falio, ali naravno ja nisam uvijek raspolozena, ali ipak ugodim muzu...hajde da ga neodbijem....oni se odmah naljute ah ko muskarciuser posted image

svaka čast i ja sam uvijek za sex, čim sam sa mm to je prvo što nam padne na pamet user posted image stvarno.... tako da razumijem to tvoje 6 dana u sedmici user posted image

[/quot

pita me ginekolog koliko cesto imam odnos ja kazem svaki dan....kaze on svaka cast pomalo vam i zavidim....user posted image user posted image user posted image
kad sam isla drugi put, kazem krvarim nekad poslije odnosa....kaze pa rekli ste da imate svaki dan sex i nekvrarili draga Esmeralda!!! covjek se bolje osjeca kad se isprazni...zato moje drage zenice sexsatje se....user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 355
20.1.2012 7:50:25   
Esmeralda
pita me ginekolog koliko cesto imam odnos ja kazem svaki dan....kaze on svaka cast pomalo vam i zavidim....
kad sam isla drugi put, kazem krvarim nekad poslije odnosa....kaze pa rekli ste da imate svaki dan sex i nekvrarili draga Esmeralda!!! covjek se bolje osjeca kad se isprazni...zato moje drage zenice sexsatje se.... user posted image user posted image

(odgovor članu Esmeralda)
Neposredna veza do poruke: 356
22.3.2013 14:52:19   
sang
Mene Bogami moj muz bas brine. Taj nikad gotov nema potrebu. Vodimo ljubav u prosjeku 1 u 15 dana. I to ja iniciram. A on na to kaze, ma de imamo sex, želim te, ovako, onako. Ma covjece nemamo, sto lazes samog sebe. A ja bi naravno cesce, al ne zelim daa budem stalno inicijator. Cekam da on inicira, a onda kad vidim da nista od toga nema, zabrine me. Sta mislite. U zadnje vrijeme, trpim, necu da iniciram. Nismo imali sex po mjeseca i vise. i on opet nista. i kad mu nabacim, brzo zaboravi i opet nista, ne skonta da mi je do sexa. user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 357
22.3.2013 14:54:54   
malena27 RR

pita me ginekolog koliko cesto imam odnos ja kazem svaki dan....kaze on svaka cast pomalo vam i zavidim....
kad sam isla drugi put, kazem krvarim nekad poslije odnosa....kaze pa rekli ste da imate svaki dan sex i nekvrarili draga Esmeralda!!! covjek se bolje osjeca kad se isprazni...zato moje drage zenice sexsatje se.... user posted image user posted image

da ti draga moja nemas kakvu upalu dole pa krvaris?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Esmeralda)
Neposredna veza do poruke: 358
22.3.2013 14:58:32   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: sang

Mene Bogami moj muz bas brine. Taj nikad gotov nema potrebu. Vodimo ljubav u prosjeku 1 u 15 dana. I to ja iniciram. A on na to kaze, ma de imamo sex, želim te, ovako, onako. Ma covjece nemamo, sto lazes samog sebe. A ja bi naravno cesce, al ne zelim daa budem stalno inicijator. Cekam da on inicira, a onda kad vidim da nista od toga nema, zabrine me. Sta mislite. U zadnje vrijeme, trpim, necu da iniciram. Nismo imali sex po mjeseca i vise. i on opet nista. i kad mu nabacim, brzo zaboravi i opet nista, ne skonta da mi je do sexa. user posted image

ne znam šta reći, možda jednostavno nije normalan user posted image

šalu na stranu, al baš me to čudi, ne bi da palamudim al ti sa njim otvoreno porazgovaraj

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 359
22.3.2013 15:01:27   
sang
Draga vesela,

Sta da mu kazem? Pa eto govorila mu da trebamo imat cesce sex, da mi treba cesce, slozi se, al se ne popravlja. Kaze, budemo ba umorni, pa nam nije do toga. Drugu, nema, koliko mogu skontat, nema, ne znam....

Neposredna veza do poruke: 360
22.3.2013 15:05:05   
malena27 RR
sang mozda je covjek pod stresom, radi stresan posao, umori se...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 361
22.3.2013 15:05:48   
Medi_87
Moja sang tu nešto nije uredu hajd da žena nema potrebe pa hajd, ali muško e u to još ne mogu da povjerujem,. kakve veze ima ko je inicijatoruser posted image , popriaj ti malo s njim

< Poruku je uredio Medi_87 -- 22.3.2013 15:10:22 >

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 362
22.3.2013 15:06:26   
veeseelaa
ma dobro nije uvijek druga razlog ne sexanja u braku
trebaš jedan po jedan mogući razlog elimisati
bolest? umor? probleme na poslu?

i šta je problem ako si inicijator? to je baš seksi

zavedi ga malo, budi mazna, dotjerana

možda jednostavno vam libido nije isti?

stvarno me čudi, mislim pretpostavjam da ste mladi.... ipak je jednom mjesečno stvarno malo.... da ne kažem strašno malo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 363
22.3.2013 15:11:12   
animagical

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Moja sang tu nešto nije uredu hajd da žena nema potrebe pa hajd, ali muško e u to još ne mogu da povjerujem,. kakve veze ima ko je inicijatoruser posted image , popriaj ti malo s njim

kakva je ovo diskriminacija?user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 364
22.3.2013 15:13:31   
sang
Imamo finansijske probleme. Poso mu nije stresan i zahtjevan puno da se toliko umori.
Ni ja ne razumijem musko u njemu. Pozelim imat to musko u njemu.

Neposredna veza do poruke: 365
22.3.2013 15:19:45   
Medi_87

IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image mi smo stalno pod stresom, ma pusti mene ja uvijek imam potrebu

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 366
22.3.2013 15:21:03   
animagical

IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image mi smo stalno pod stresom, ma pusti mene ja uvijek imam potrebu

sve se sjetim onog vica sa crncem i lepezom-daj to ovamo, da ti ja pokazem kako se mašeuser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 367
22.3.2013 15:22:00   
novi kolacic
joooj vas zene, nabiste mi komplex...Ja se pozelim sexati jednom u 15 dana ako i toliko user posted image . I tako oduvijek, vec 15 god. Moj muz navikao na to, on bi stalno, kao svako muskarac, nekad prigovara, nekad ne, al ja bas i nisam neki "napaljeni" tip, iako ga zaista volim. Sem kad sam trudna, tad sam nenormalna pa me on zeza da bih trebala stalno biti trudna user posted image

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 368
22.3.2013 16:05:26   
Medi_87

IZVORNA PORUKA: novi kolacic

joooj vas zene, nabiste mi komplex...Ja se pozelim sexati jednom u 15 dana ako i toliko user posted image . I tako oduvijek, vec 15 god. Moj muz navikao na to, on bi stalno, kao svako muskarac, nekad prigovara, nekad ne, al ja bas i nisam neki "napaljeni" tip, iako ga zaista volim. Sem kad sam trudna, tad sam nenormalna pa me on zeza da bih trebala stalno biti trudna user posted image

user posted image user posted image što ti misliš što ja imam stalno potrebuuser posted image user posted image

(odgovor članu novi kolacic)
Neposredna veza do poruke: 369
22.3.2013 16:42:04   
Hannica

IZVORNA PORUKA: sang

Draga vesela,

Sta da mu kazem? Pa eto govorila mu da trebamo imat cesce sex, da mi treba cesce, slozi se, al se ne popravlja. Kaze, budemo ba umorni, pa nam nije do toga. Drugu, nema, koliko mogu skontat, nema, ne znam....

Da nije gej.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 370
22.3.2013 17:05:09   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

pita me ginekolog koliko cesto imam odnos ja kazem svaki dan....kaze on svaka cas_t pomalo vam i zavidim....

da ti draga moja nemas kakvu upalu dole pa krvaris?

[/quote

I meni to krvarenje nije jasno. Pravite li pauzu bar za vrijeme ciklusa?

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 371
28.3.2013 12:19:35   
adonermy
hehe....tek sad vidjeh ovu temu,pa da se pridruzim user posted image user posted image sto se tice sexa,cesto to radimo,nije svaki dan al nekad i par puta dnevno pa to nadonadimo,do sada smo oboje u braku zadovoljni hahahaha....al cula sam kako godine prolaze da je sexa manje,da li je stvarno tako??

daris sreca najveca :) 11.04.2012.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 372
4.4.2013 10:35:34   
bebaa
ne znam jeli do umora ili svih zajednickih godina ali ja sam ta koja u braku nema volje...desi se da imamo odnos nekada 3 nekada 5 puta mjesecno...sve zavisi...jeste premalo ali nemam potrebu za tim...mm ima ali se i on vise navikao...ponekad potencira pa mu upali nekad ne upali ali nema ljutnje sto je najbitnije...ali i to urijetko je da eto zadovoljim njega znaci nemam ja nista od toga...nikakvu posebnu srecu ili zadovoljstvo ne osjecam,ne mogu se time isprazniti ako sam pod stresom...meni licno to i nije relaksacija i antistres terapija...vise obaveza...ovako nije bilo na pocetku...znali smo svaki dan i po 3x...mozda sam se vremenom zasitila ...sta znam...user posted image

(odgovor članu adonermy)
Neposredna veza do poruke: 373
6.4.2013 21:42:20   
dandi84
Kod mene 2x do 3x sedmično...Nekad manje a nekad više...Sad smo aktivniji jer radimo na bebi a inace 2x sedmično...Meni je dovoljno a i njemu i ne zali se...Ko bi se svaki dan nagonio na sex, ma nema sanse...Dođemo umorni sa posla i jedino sto zelim je da odspavam i da se odmorim...San mi pomaže da se oslobodim od stresa a sex ne mogu imati pod stresom...Kad cujem da neko ima svaki dan sex to mi nekako dođe čudno a i divim se takvim parovima...Ne postoji nista sto bi ja mogla raditi svaki dan a da mi ne dosadi....user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 374
7.4.2013 12:25:43   
tekja

Evo odgovorili na pitanje i jos i knjigu napisaliuser posted image

http://magazin.net.hr/brak-veze/brak/sto-se-smatra-normalnim-seksualnim-nagonom

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *