Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da ubacim i ja jedno pitanjce MM nije kuci, doci ce nekih 8 dana prije mog termina poroda, ako se ja dotad ne porodim pa me zanima smijel tad bit kakve akcije
Ne da smije, nego se preporučuje
nadam se onda akciji ako nas beba ne iznenadi
hm mislim da mozda ja imam precesto odnos ali sex imam 6 puta sedmicno, zasto da ne u drugoj trudnoci sam se morala cuvati jer sam cuvala trudnoci, zatim nakon poroda sam pala u neko stanje depresije gdje sam bila sama sebi odvratna, ali zato sada se osjecam odlicno i nadoknadjujemo ja i muz sex od prije koji nam je falio, ali naravno ja nisam uvijek raspolozena, ali ipak ugodim muzu...hajde da ga neodbijem....oni se odmah naljute ah ko muskarci
svaka čast i ja sam uvijek za sex, čim sam sa mm to je prvo što nam padne na pamet stvarno.... tako da razumijem to tvoje 6 dana u sedmici
[/quot
pita me ginekolog koliko cesto imam odnos ja kazem svaki dan....kaze on svaka cast pomalo vam i zavidim.... kad sam isla drugi put, kazem krvarim nekad poslije odnosa....kaze pa rekli ste da imate svaki dan sex i nekvrarili draga Esmeralda!!! covjek se bolje osjeca kad se isprazni...zato moje drage zenice sexsatje se....
pita me ginekolog koliko cesto imam odnos ja kazem svaki dan....kaze on svaka cast pomalo vam i zavidim.... kad sam isla drugi put, kazem krvarim nekad poslije odnosa....kaze pa rekli ste da imate svaki dan sex i nekvrarili draga Esmeralda!!! covjek se bolje osjeca kad se isprazni...zato moje drage zenice sexsatje se....
Mene Bogami moj muz bas brine. Taj nikad gotov nema potrebu. Vodimo ljubav u prosjeku 1 u 15 dana. I to ja iniciram. A on na to kaze, ma de imamo sex, želim te, ovako, onako. Ma covjece nemamo, sto lazes samog sebe. A ja bi naravno cesce, al ne zelim daa budem stalno inicijator. Cekam da on inicira, a onda kad vidim da nista od toga nema, zabrine me. Sta mislite. U zadnje vrijeme, trpim, necu da iniciram. Nismo imali sex po mjeseca i vise. i on opet nista. i kad mu nabacim, brzo zaboravi i opet nista, ne skonta da mi je do sexa.
da ti draga moja nemas kakvu upalu dole pa krvaris?
Mene Bogami moj muz bas brine. Taj nikad gotov nema potrebu. Vodimo ljubav u prosjeku 1 u 15 dana. I to ja iniciram. A on na to kaze, ma de imamo sex, želim te, ovako, onako. Ma covjece nemamo, sto lazes samog sebe. A ja bi naravno cesce, al ne zelim daa budem stalno inicijator. Cekam da on inicira, a onda kad vidim da nista od toga nema, zabrine me. Sta mislite. U zadnje vrijeme, trpim, necu da iniciram. Nismo imali sex po mjeseca i vise. i on opet nista. i kad mu nabacim, brzo zaboravi i opet nista, ne skonta da mi je do sexa.
ne znam šta reći, možda jednostavno nije normalan
šalu na stranu, al baš me to čudi, ne bi da palamudim al ti sa njim otvoreno porazgovaraj
Sta da mu kazem? Pa eto govorila mu da trebamo imat cesce sex, da mi treba cesce, slozi se, al se ne popravlja. Kaze, budemo ba umorni, pa nam nije do toga. Drugu, nema, koliko mogu skontat, nema, ne znam....
Moja sang tu nešto nije uredu hajd da žena nema potrebe pa hajd, ali muško e u to još ne mogu da povjerujem,. kakve veze ima ko je inicijator , popriaj ti malo s njim
< Poruku je uredio Medi_87 -- 22.3.2013 15:10:22 >
Moja sang tu nešto nije uredu hajd da žena nema potrebe pa hajd, ali muško e u to još ne mogu da povjerujem,. kakve veze ima ko je inicijator , popriaj ti malo s njim
kakva je ovo diskriminacija?
mi smo stalno pod stresom, ma pusti mene ja uvijek imam potrebu
kakva je ovo diskriminacija?
mi smo stalno pod stresom, ma pusti mene ja uvijek imam potrebu
sve se sjetim onog vica sa crncem i lepezom-daj to ovamo, da ti ja pokazem kako se maše
joooj vas zene, nabiste mi komplex...Ja se pozelim sexati jednom u 15 dana ako i toliko . I tako oduvijek, vec 15 god. Moj muz navikao na to, on bi stalno, kao svako muskarac, nekad prigovara, nekad ne, al ja bas i nisam neki "napaljeni" tip, iako ga zaista volim. Sem kad sam trudna, tad sam nenormalna pa me on zeza da bih trebala stalno biti trudna
joooj vas zene, nabiste mi komplex...Ja se pozelim sexati jednom u 15 dana ako i toliko . I tako oduvijek, vec 15 god. Moj muz navikao na to, on bi stalno, kao svako muskarac, nekad prigovara, nekad ne, al ja bas i nisam neki "napaljeni" tip, iako ga zaista volim. Sem kad sam trudna, tad sam nenormalna pa me on zeza da bih trebala stalno biti trudna
Sta da mu kazem? Pa eto govorila mu da trebamo imat cesce sex, da mi treba cesce, slozi se, al se ne popravlja. Kaze, budemo ba umorni, pa nam nije do toga. Drugu, nema, koliko mogu skontat, nema, ne znam....
Da nije gej.
pita me ginekolog koliko cesto imam odnos ja kazem svaki dan....kaze on svaka cas_t pomalo vam i zavidim.... kad sam isla drugi put, kazem krvarim nekad poslije odnosa....kaze pa rekli ste da imate svaki dan sex i nekvrarili draga Esmeralda!!! covjek se bolje osjeca kad se isprazni...zato moje drage zenice sexsatje se....
da ti draga moja nemas kakvu upalu dole pa krvaris?
[/quote
I meni to krvarenje nije jasno. Pravite li pauzu bar za vrijeme ciklusa?
hehe....tek sad vidjeh ovu temu,pa da se pridruzim sto se tice sexa,cesto to radimo,nije svaki dan al nekad i par puta dnevno pa to nadonadimo,do sada smo oboje u braku zadovoljni hahahaha....al cula sam kako godine prolaze da je sexa manje,da li je stvarno tako??
ne znam jeli do umora ili svih zajednickih godina ali ja sam ta koja u braku nema volje...desi se da imamo odnos nekada 3 nekada 5 puta mjesecno...sve zavisi...jeste premalo ali nemam potrebu za tim...mm ima ali se i on vise navikao...ponekad potencira pa mu upali nekad ne upali ali nema ljutnje sto je najbitnije...ali i to urijetko je da eto zadovoljim njega znaci nemam ja nista od toga...nikakvu posebnu srecu ili zadovoljstvo ne osjecam,ne mogu se time isprazniti ako sam pod stresom...meni licno to i nije relaksacija i antistres terapija...vise obaveza...ovako nije bilo na pocetku...znali smo svaki dan i po 3x...mozda sam se vremenom zasitila ...sta znam...
Kod mene 2x do 3x sedmično...Nekad manje a nekad više...Sad smo aktivniji jer radimo na bebi a inace 2x sedmično...Meni je dovoljno a i njemu i ne zali se...Ko bi se svaki dan nagonio na sex, ma nema sanse...Dođemo umorni sa posla i jedino sto zelim je da odspavam i da se odmorim...San mi pomaže da se oslobodim od stresa a sex ne mogu imati pod stresom...Kad cujem da neko ima svaki dan sex to mi nekako dođe čudno a i divim se takvim parovima...Ne postoji nista sto bi ja mogla raditi svaki dan a da mi ne dosadi....