|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ODNOS - koliko često
29.4.2011 16:59:58   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: balasgirl

I wish to have sex only on days that begin with T: Tuesday, Thursday, Today, Tomorrow, Taturday, Tunday.......everi tucking day. user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 326
29.4.2011 17:25:54   
sabinos

I wish to have sex only on days that begin with T: Tuesday, Thursday, Today, Tomorrow, Taturday, Tunday.......everi tucking day. user posted image

user posted image user posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 327
29.4.2011 17:35:23   
kupina
kad god zatreb,a zatreba često user posted image user posted image

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 328
29.4.2011 17:50:57   
DM
user posted image

< Poruku je uredio doublemum -- 29.4.2011 17:53:29 >

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 329
29.4.2011 18:58:49   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 330
29.4.2011 19:05:31   
muaaa
kaze meni mm moramo je prvo na popravak pa onda nesto raditiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 331
31.7.2011 20:06:55   
Audrey
3-4 puta tjedno......mogli bi i visee,ali pored dvoje male djece,dobro je i to. Puno puta mi se neda,budem preumorna od cjelodnevne brige o njih dvije,kad ih uspavamo,ja sam krepana,uzas!

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 332
21.10.2011 23:07:21   
Esmeralda
hm mislim da mozda ja imam precesto odnos ali sex imam 6 puta sedmicno, zasto da neuser posted image
u drugoj trudnoci sam se morala cuvati jer sam cuvala trudnoci, zatim nakon poroda sam pala u neko stanje depresije gdje sam bila sama sebi odvratna, ali zato sada se osjecam odlicno i nadoknadjujemo ja i muz sex od prije koji nam je falio, ali naravno ja nisam uvijek raspolozena, ali ipak ugodim muzu...hajde da ga neodbijem....oni se odmah naljute ah ko muskarciuser posted image

(odgovor članu Audrey)
Neposredna veza do poruke: 333
27.10.2011 0:57:04   
RICI
Esmeralda svaka cast pa stignes pored djece i svih inih obaveza tako cesto upraznjavati sex, ja ti pomalo zavidim............

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu Esmeralda)
Neposredna veza do poruke: 334
27.10.2011 9:49:12   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Esmeralda

hm mislim da mozda ja imam precesto odnos ali sex imam 6 puta sedmicno, zasto da neuser posted image
u drugoj trudnoci sam se morala cuvati jer sam cuvala trudnoci, zatim nakon poroda sam pala u neko stanje depresije gdje sam bila sama sebi odvratna, ali zato sada se osjecam odlicno i nadoknadjujemo ja i muz sex od prije koji nam je falio, ali naravno ja nisam uvijek raspolozena, ali ipak ugodim muzu...hajde da ga neodbijem....oni se odmah naljute ah ko muskarciuser posted image

svaka čast i ja sam uvijek za sex, čim sam sa mm to je prvo što nam padne na pamet user posted image stvarno.... tako da razumijem to tvoje 6 dana u sedmici user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Esmeralda)
Neposredna veza do poruke: 335
27.10.2011 9:56:50   
mnn
ajme..ja imam ufff..rijetko u zadnje vrijeme..krenulo je jučer..pa čemo vidjeti..ubije nas posao..naradimo se i onda kad dodjemo doma koma smo..

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 336
10.11.2011 15:18:57   
buduca mami
eee zenice, da vas i ja pitam nesto u okviru ove teme,da ne otvaram novu jer su srodne ;)
kada ste pocele sa odnosima nakon poroda,kakav je osjecaj poslije uopce'???
ja se trebam porodit ovih dana,prva bebica :) ppa ne znam sta me ceka
u posljednje vrijeme i nije mi bilo bas do keksa,al mislim da cemo i ja i mm poludit u naredih mjesec-dva,il koliko vec treba sacekat,,...
neke kazu da se sex i poboljsa s godinama,ili nakon poroda,a ja se sve nesto bojim da ce to da krene u drugom pravcu,....hmmmmm
sta vi kazete,ima vas vidim,pravo aktivnih user posted image user posted image user posted image
inace je to kod nas bilo neodredjeno,od 2x dnevno do 2x sedmicno,ovisi o raspolozenju :))
javnite mi fine vijesti,mada ce user posted image uskoro, pa ce nam on oduzimat i vrijeme i energiju,al neka ih masallah.....

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 337
10.11.2011 15:22:42   
bambi7
http://www.ringeraja.ba/forum/sex_posle_poroda%25%25%25/m_43887/tm.htm

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu buduca mami)
Neposredna veza do poruke: 338
10.11.2011 15:40:37   
veeseelaa

ja sam krvarila 40 dana, odmah nakon prestanka imala sam odnos, malo bojazni tokom odnosa je bilo a i krvarila sam.... i porvi i drugi put, ja sam imala unutarnje konce pa vjerovatno to nije dobro zaraslo....
poslije ta dva puta bilo je fantastično, prekrasno, divota
vjerujem da će ti prvi put biti malo neugodno, više je to u glavi nego što je problem inače al samo opušteno
sretno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu buduca mami)
Neposredna veza do poruke: 339
10.11.2011 21:47:46   
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja sam krvarila 40 dana, odmah nakon prestanka imala sam odnos, malo bojazni tokom odnosa je bilo a i krvarila sam.... i porvi i drugi put, ja sam imala unutarnje konce pa vjerovatno to nije dobro zaraslo....
poslije ta dva puta bilo je fantastično, prekrasno, divota
vjerujem da će ti prvi put biti malo neugodno, više je to u glavi nego što je problem inače al samo opušteno
sretno

ja sam cekala vise od 2 mjeseca pa sam prvo otisla kod ginekologa na kontrolu da provjeri jel dole sve fino zaraslo i tek onda....user posted image bio je pravo cudan osjecaj, kao da je 1.put, nisam se mogla opustiti nikako

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 340
10.11.2011 22:33:32   
SailorMoon
Ja sam 26.dan posle poroda i bilo je super. nista me nije bolilo ma divota, jer u trudnoci nismo bas cesto, bolje receno gotovo nikako tako da smo jedva docekali

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 341
   RE: Odnos - koliko često?!
9.12.2011 9:11:09   
sang
Meni je za nepovjerovat da neko moze imati sex 4-5 puta sedmicno.user posted image Kako Vam ne dotuzi zene drage, kako ga ponovo pozelite? user posted image Sala naravno. Mene zanima sta mislite sta bi se moglo nazvati redovnim sexom? Recimo, da li je redovan sex 2-3 puta u 15 dana? Ako nema vise puta da li to znaci da muz ne zeli zenu ili obrnuto? Spava samo sto ima potrebu ili? Tako je kod mene, 2-3 puta u 15 dana. Sad me brine kad vidim kako je kod vas.user posted image

(odgovor članu Golubica)
Neposredna veza do poruke: 342
9.12.2011 9:14:27   
mamabb
Važno je da vama tako odgovara. Dovoljno je onoliko koliko te čini sretnom i zadovoljnom a tako važi i za muža. Mrzim šablone. Šta sad bi trebala nešto na silu da bi bila cool, pa nismo u srednjoj školi a ni tad se nisam trudila da budem cool.

04.12.2008.

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 343
9.12.2011 9:17:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mamabb

Važno je da vama tako odgovara. Dovoljno je onoliko koliko te čini sretnom i zadovoljnom a tako važi i za muža. Mrzim šablone. Šta sad bi trebala nešto na silu da bi bila cool, pa nismo u srednjoj školi a ni tad se nisam trudila da budem cool.

i ja taman posla da napisem nesto slicnouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 344
9.12.2011 9:26:34   
ena23
IZVORNA PORUKA: sang

Meni je za nepovjerovat da neko moze imati sex 4-5 puta sedmicno.user posted image Kako Vam ne dotuzi zene drage, kako ga ponovo pozelite? user posted image Sala naravno. Mene zanima sta mislite sta bi se moglo nazvati redovnim sexom? Recimo, da li je redovan sex 2-3 puta u 15 dana? Ako nema vise puta da li to znaci da muz ne zeli zenu ili obrnuto? Spava samo sto ima potrebu ili? Tako je kod mene, 2-3 puta u 15 dana. Sad me brine kad vidim kako je kod vas.user posted image

sve je to za ljude- i zeneuser posted image . ja sam isto  bila iskompleksirala se na ovoj temi, u dvije godine dvoje djece rodila, trudnoca dojenje i      prateci  efeti     ucinili svoje, nekad je znalo biti          2-3 put mjesecno i ja se onda kidala od tuge sto mi se ne trazi vise- koja glupost. istia sto su   zene rekle, normalno je onoliko koliko te cini       sretnom.   kod mene  trenutno  je to haman pa svai    dan   ali necu se zadati u  razmisljanje ni   ako se   opet prorijedi. uzivaj mila i ne  se sikiratiuser posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 345
11.12.2011 13:59:12   
Apotekarka
Joj ljudi meni dođe period ja bi svaki dan,jadan onaj muz veli jesiu ti zeno napasna ja nema kad ni napadati prvi ti uvijek za akciju....
Iskreno cesce sam za akciju od njega ha ha....Zna i meni doci period po 6-7 dabna pa i 10 nista ali ja kako sam rodila nekako vise uzivam u sexu ne znam zasto

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 346
11.12.2011 14:45:21   
veeseelaa
Meni je za nepovjerovat da neko moze imati sex 4-5 puta sedmicno.user posted image Kako Vam ne dotuzi zene drage, kako ga ponovo pozelite? user posted image

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 347
18.12.2011 22:56:43   
Sandrich
Da ubacim i ja jedno pitanjce user posted image user posted image user posted image  MM nije kuci, doci ce nekih 8 dana prije mog termina poroda, ako se ja dotad ne porodim user posted image user posted image  pa me zanima smijel tad bit kakve akcije user posted image user posted image  user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 348
18.12.2011 22:59:01   
bambi7
ma sto ne bi smjelo! Ako trudnoca ide po P.S-u  samo se opusti i uzivaj!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 349
19.12.2011 15:10:32   
Sandrich
user posted image user posted image user posted image  valjda tako bude user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *