Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I wish to have sex only on days that begin with T: Tuesday, Thursday, Today, Tomorrow, Taturday, Tunday.......everi tucking day.
hm mislim da mozda ja imam precesto odnos ali sex imam 6 puta sedmicno, zasto da ne u drugoj trudnoci sam se morala cuvati jer sam cuvala trudnoci, zatim nakon poroda sam pala u neko stanje depresije gdje sam bila sama sebi odvratna, ali zato sada se osjecam odlicno i nadoknadjujemo ja i muz sex od prije koji nam je falio, ali naravno ja nisam uvijek raspolozena, ali ipak ugodim muzu...hajde da ga neodbijem....oni se odmah naljute ah ko muskarci
hm mislim da mozda ja imam precesto odnos ali sex imam 6 puta sedmicno, zasto da ne u drugoj trudnoci sam se morala cuvati jer sam cuvala trudnoci, zatim nakon poroda sam pala u neko stanje depresije gdje sam bila sama sebi odvratna, ali zato sada se osjecam odlicno i nadoknadjujemo ja i muz sex od prije koji nam je falio, ali naravno ja nisam uvijek raspolozena, ali ipak ugodim muzu...hajde da ga neodbijem....oni se odmah naljute ah ko muskarci
svaka čast i ja sam uvijek za sex, čim sam sa mm to je prvo što nam padne na pamet stvarno.... tako da razumijem to tvoje 6 dana u sedmici
eee zenice, da vas i ja pitam nesto u okviru ove teme,da ne otvaram novu jer su srodne ;) kada ste pocele sa odnosima nakon poroda,kakav je osjecaj poslije uopce'??? ja se trebam porodit ovih dana,prva bebica :) ppa ne znam sta me ceka u posljednje vrijeme i nije mi bilo bas do keksa,al mislim da cemo i ja i mm poludit u naredih mjesec-dva,il koliko vec treba sacekat,,... neke kazu da se sex i poboljsa s godinama,ili nakon poroda,a ja se sve nesto bojim da ce to da krene u drugom pravcu,....hmmmmm sta vi kazete,ima vas vidim,pravo aktivnih inace je to kod nas bilo neodredjeno,od 2x dnevno do 2x sedmicno,ovisi o raspolozenju :)) javnite mi fine vijesti,mada ce uskoro, pa ce nam on oduzimat i vrijeme i energiju,al neka ih masallah.....
kada ste pocele sa odnosima nakon poroda,kakav je osjecaj poslije uopce'???
ja sam krvarila 40 dana, odmah nakon prestanka imala sam odnos, malo bojazni tokom odnosa je bilo a i krvarila sam.... i porvi i drugi put, ja sam imala unutarnje konce pa vjerovatno to nije dobro zaraslo.... poslije ta dva puta bilo je fantastično, prekrasno, divota vjerujem da će ti prvi put biti malo neugodno, više je to u glavi nego što je problem inače al samo opušteno sretno
kada ste pocele sa odnosima nakon poroda,kakav je osjecaj poslije uopce'???
ja sam krvarila 40 dana, odmah nakon prestanka imala sam odnos, malo bojazni tokom odnosa je bilo a i krvarila sam.... i porvi i drugi put, ja sam imala unutarnje konce pa vjerovatno to nije dobro zaraslo.... poslije ta dva puta bilo je fantastično, prekrasno, divota vjerujem da će ti prvi put biti malo neugodno, više je to u glavi nego što je problem inače al samo opušteno sretno
ja sam cekala vise od 2 mjeseca pa sam prvo otisla kod ginekologa na kontrolu da provjeri jel dole sve fino zaraslo i tek onda.... bio je pravo cudan osjecaj, kao da je 1.put, nisam se mogla opustiti nikako
06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.
Meni je za nepovjerovat da neko moze imati sex 4-5 puta sedmicno. Kako Vam ne dotuzi zene drage, kako ga ponovo pozelite? Sala naravno. Mene zanima sta mislite sta bi se moglo nazvati redovnim sexom? Recimo, da li je redovan sex 2-3 puta u 15 dana? Ako nema vise puta da li to znaci da muz ne zeli zenu ili obrnuto? Spava samo sto ima potrebu ili? Tako je kod mene, 2-3 puta u 15 dana. Sad me brine kad vidim kako je kod vas.
Važno je da vama tako odgovara. Dovoljno je onoliko koliko te čini sretnom i zadovoljnom a tako važi i za muža. Mrzim šablone. Šta sad bi trebala nešto na silu da bi bila cool, pa nismo u srednjoj školi a ni tad se nisam trudila da budem cool.
Važno je da vama tako odgovara. Dovoljno je onoliko koliko te čini sretnom i zadovoljnom a tako važi i za muža. Mrzim šablone. Šta sad bi trebala nešto na silu da bi bila cool, pa nismo u srednjoj školi a ni tad se nisam trudila da budem cool.
i ja taman posla da napisem nesto slicno
Meni je za nepovjerovat da neko moze imati sex 4-5 puta sedmicno. Kako Vam ne dotuzi zene drage, kako ga ponovo pozelite? Sala naravno. Mene zanima sta mislite sta bi se moglo nazvati redovnim sexom? Recimo, da li je redovan sex 2-3 puta u 15 dana? Ako nema vise puta da li to znaci da muz ne zeli zenu ili obrnuto? Spava samo sto ima potrebu ili? Tako je kod mene, 2-3 puta u 15 dana. Sad me brine kad vidim kako je kod vas.
sve je to za ljude- i zene . ja sam isto bila iskompleksirala se na ovoj temi, u dvije godine dvoje djece rodila, trudnoca dojenje i prateci efeti ucinili svoje, nekad je znalo biti 2-3 put mjesecno i ja se onda kidala od tuge sto mi se ne trazi vise- koja glupost. istia sto su zene rekle, normalno je onoliko koliko te cini sretnom. kod mene trenutno je to haman pa svai dan ali necu se zadati u razmisljanje ni ako se opet prorijedi. uzivaj mila i ne se sikirati
Joj ljudi meni dođe period ja bi svaki dan,jadan onaj muz veli jesiu ti zeno napasna ja nema kad ni napadati prvi ti uvijek za akciju.... Iskreno cesce sam za akciju od njega ha ha....Zna i meni doci period po 6-7 dabna pa i 10 nista ali ja kako sam rodila nekako vise uzivam u sexu ne znam zasto