Pikapolonica -> RE: Kupovina tableta-savjeti (24.10.2013 14:15:24)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken Ček, ček, stani sad. Da li to hoćeš reći da preko ovoh addona, ovaj XMBC mogu radit streaming BILO kojeg TV programa u svijetu? Jes, indiiiiiid :)))) Ima malo "posla" dok se skonta sta kako radi, ali kad se skonta logika, zna biti vrlo jednostavno. U sustini, "set_as" po xbmc-u i ubacujes add-one koji te interesuju. Kod nas su najaktuelniji Channel 1 i Icefilms. Jos uvijek nema stvari koju nisam nasla, a da mi se gledala :) Za sport se ne mogu sjetiti naziva sad, ali isto ima sve (mada su tu linkovi najosjetljiviji, pa je nekad tesko utrefiti da radi, pa zna pasti go, pa se mm iznervira [sm=smiley36.gif] i odustane, ali fercera i to) Od aplikacija smo nabacili mx i bs player, da nam je lakse pustati ovo s diska i opleti. Ovo sa xbmc-a nam po default-u ide preko mx-a, ubacili dva linka za titlove, odmah ih povuce i ljepota [sm=smiley16.gif] EDIT: sad vidjeh da ja odoh malo daleko s pricom [sm=smiley36.gif] Moze i to sto pitas. Sve se to rovi preko xbmc-a. Imaju fino grupisani kanali, pa ti odabares sto te interesuje. A ima jos jedan programcic navi-x (cini mi se da se tako zove), prestrasan search engine, koji nadje i "nemoguce" :) Elem, izbija euforija iz mene, jel''de?! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|