Blue rose RR -> RE: Kupovina tableta-savjeti (22.10.2013 12:13:18)
|
IZVORNA PORUKA: dana.i I ja sam kupila tablet preko bh telecoma, Xperia Z i odusevljena sam. Operativni sistem predobar, touch screen odlican, veliki broj aplikacija i sluzi mi super umjesto laptopa. Laksi za nositi i super slike koje mogu slikati sa njim. Super je za putovanja. Ja sam odusevljena. A Prestigo koliko sam ja skontala izucavajuci, ima los OS kao i ostale karakteristike, ali naravno cijene su dosta nize. Moj savjet je ko moze da izdvoji pare da kupi neku jacu marku, tipa Samsung, Sony ili slicno... Od Prestigia smo i mi krenuli z akupovinu tableta, a onda proučavajući OS nije nam se svidjeo. A onda smo htjeli preko BH Telecom-a upravo ovaj tvoj Xperiu (haos nam se svidio), ali nismo mogli jer smo i ja i mm već opterećeni kupovinom telefona, a skupo mi bilo da odmah izmirim sve obaveze prema telefonu, i da uzimam tablet kod njih. Tako da smo kupili Samsungovu 2, ali 10-incha, da mi dijete ne "škilji" u ekran, i sada čekamo nedjelju i njen rođendan da joj poklonimo :)) Tata i mama su već "čačkali" po njemu i za sada odličan je, i baterija ima dobro "držanje" :)
|
|
|
|